Tot terreny esportiu

Rafa Nadal, subcampió d’un torneig de golf a Mallorca

  • El tennista espanyol ha acabat segon en el torneig de golfistes no professionals Balears Mid-Amateur, que ha guanyat Federico Páez

Rafa Nadal, subcampió d’un torneig de golf a Mallorca

EFE / JOEL CARRETT

1
Es llegeix en minuts
EFE

El tennista espanyol Rafa Nadal va acabar aquest diumenge segon al Balears Mid-Amateur, un torneig que va reunir un centenar de golfistes no professionals de més de 25 anys al camp del Club Aucanada, a la localitat mallorquina d’Alcúdia.

Nadal, en representació del Club Son Servera, va acabar amb 151 cops (74+77) en les dues jornades de competició, 12 més que el primer classificat, Federico Páez (139), del Club Pula Golf (70+60).

El guanyador de 21 títols de Grand Slam, l’últim aconseguit en el recent Open d’Austràlia al superar el rus Daniïl Medvédev en cinc sets, també va demostrar amb els pals de golf que és un consumat especialista.

No va deixar el segon lloc en les dues jornades disputades i només el va superar Federico Páez, àrbitre del circuit europeu i integrant de l’equip de les Balears que el 2019 va guanyar la medalla de bronze del Campionat d’Espanya de Federacions Autonòmiques.

Notícies relacionades

Nadal sol participar en els tornejos de golf que se celebren a Mallorca sempre que el circuit internacional de tennis l’hi permet. L’esportista balear té previst competir a Acapulco, del 21 al 26 de febrer, i Indian Wells, entre el 7 i el 20 de març.

En el torneig d’Alcúdia també va participar l’exfutbolista de l’Athletic Club Aritz Aduriz, que va acabar en catorzena posició.

Temes:

Golf Rafa Nadal