Derbi català

Horari i on veure derbi Espanyol-Barcelona de Liga

Dos equips en diferents dinàmiques que buscaran els tres punts a Cornellà-el Prat aquest diumenge

Horari i on veure derbi Espanyol-Barcelona de Liga

Getty Images

1
Es llegeix en minuts

L’Espanyol i el Barça volen la victòria en el derbi corresponent a la jornada 24 de Lliga que es disputarà en el RCDE Stadium diumenge a partir de les 21.00 hores. Els blanc-i-blaus miraran de revertir la mala dinàmica de resultats contra els blaugrana, que poden aconseguir per primera vegada aquest curs tres victòries consecutives.

L’Elx, el Cadis, el Betis i l’Athletic Club completen la llista dels quatre últims xocs de Liga d’un Espanyol que només ha sigut capaç de sumar un punt. Si a això se li afegeix l’eliminació copera contra el Mallorca, es pot dir que els periquitos arriben en el moment més delicat de tota la temporada. Els de Vicente Moreno ocupen la 13a posició de la taula a nou punts dels llocs de descens.

No tot són males notícies per a un Espanyol que recupera Raúl de Tomás després de complir partit de sanció a San Mamés. També entrarà en llista Keidi Bare, que es va perdre l’últim xoc per covid, però ja ha entrenat amb el grup. Estaran de baixa Calero i Óscar Gil per acumulació de grogues.

El Barça arriba després d’una gran actuació contra l’Atlètic de Madrid que va suposar entrar a la quarta plaça que dona accés als llocs de Champions. Dues victòries seguides que en podrien ser tres per primera vegada aquesta temporada si els blaugrana s’aconsegueixen emportar els tres punts del RCDE Stadium.

Notícies relacionades

Xavi Hernández no podrà comptar amb Lenglet, Sergi Roberto, Ansu Fati, Umtiti ni Memphis. A les baixes per lesió s’afegeixen les de Dani Alves després de ser expulsat contra els matalassers i els dubtes tant d’Abde com de Jutglà, que podrien reforçar el filial aquesta setmana. La nota positiva la posa Eric Garcia, que ha ja ha treballat amb l’equip i podria estar disponible per al partit.

Quan es juga el derbi Espanyol-Barcelona

El partit corresponent a la jornada 23 de la Lliga Santander es disputa aquest diumenge 13 de febrer a les 21 hores i es podrà seguir en directe a través de Movistar LaLiga. Aquest diari farà un seguiment ‘online’ del partit des de minuts abans de l’inici del derbi.