La llista oficial

Jorge Vilda convoca 23 futbolistes per disputar l’Arnold Clark Cup

La selecció espanyola femenina jugarà la primera edició del torneig internacional amistós entre el 17 i el 23 de febrer

Jorge Vilda convoca 23 futbolistes per disputar l’Arnold Clark Cup

RFEF

1
Es llegeix en minuts

La selecció espanyola femenina participarà a l’Arnold Clark Cup, un torneig amistós que organitza la Federació Anglesa i que juguen quatre de les millors seleccions del món.

El seleccionador, Jorge Vilda, ha donat a conèixer la llista de convocades per disputar els partits del torneig. Entre les 23 futbolistes destaca la presència de 10 blaugrana: Aitana Bonmatí, Mariona Caldentey, Patri Guijarro, Jenni Hermoso, María León, Leila Ouahabi, Sandra Paños, Irene Paredes, Andrea Pereira i Alexia Putellas.

Notícies relacionades

Una llista en què ressalta la inclusió de Claudia Zornoza, una de les referències en generació de joc del Reial Madrid. L’acompanyen Ivana Andrés, Marta Cardona, Olga Carmona, Misa Rodríguez i Esther González. La plantilla es tanca amb l’entrada de Lucía García (Athletic Club); Laia Aleixandri i Lola Gallardo (Atlètic de Madrid); Irene Guerrero (Llevant); Ona Batlle (Manchester United) i Nerea Eizagirre i Amaiur Sarriegi (Reial Societat).

Les futbolistes jugaran contra Alemanya (17 de febrer), Anglaterra (20 de febrer) i el Canadà (23 de febrer). Els esmentats partits serviran perquè el combinat espanyol continuï preparant l’Eurocopa d’aquest estiu, que es disputarà en territori britànic.