«ESTIC AVERGONYIT», ADMET

L’Ajax acomiada Overmars per «missatges inapropiats» a dones

L’Ajax acomiada Overmars per «missatges inapropiats» a dones

@AFCAjax

2
Es llegeix en minuts

L’Ajax ha acomiadat Marc Overmars, el director de futbol, «amb efecte immediat» després d’una sèrie de converses amb Edwin van der Sar, el CEO del club. «Una sèrie de missatges inapropiats enviats a diverses companyes durant un període prolongat de temps subjacent a la seva decisió de deixar el club», ha informat l’Ajax.

«Estic avergonyit. La setmana passada em vaig enfrontar a informes sobre el meu comportament», ha admès l’exdirector esportiu de l’equip holandès. «La setmana passada em vaig enfrontar a informes sobre el meu comportament. I com això ha arribat als altres», ha indicat Overmars.

«Desafortunadament, no em vaig adonar que estava traspassant la línia amb això, però em va quedar clar en els últims dies. De sobte vaig sentir una enorme pressió. Em disculpo. Certament, per a algú en la meva posició, aquest comportament és inacceptable», ha confessat Overmars.

«Ara ho veig també. Però és massa tard. No veig cap altra opció que deixar l’Ajax. És un gran impacte en la meva situació privada. És per això que demano a tothom que em deixin a mi i a la meva família en pau», ha reclamat l’exjugador de l’Ajax, Barça i Arsenal, que exercia, de director esportiu del club holandès des del 2013. Havia renovat recentment fins al 2026. Però l’Ajax l’ha acomiadat de manera fulminant.

Notícies relacionades

«Aquesta és una situació dramàtica per a tots els que hi estan involucrats d’alguna manera. És devastador per a les dones que han hagut de lidiar amb aquest comportament», ha indicat Leen Meijaard, president del Consell de Supervisió de l’Ajax: «El Marc és probablement el millor director de futbol que ha tingut l’Ajax. Vam actualitzar i estendre el seu contracte per una raó. Realment es va passar de la ratlla, així que continuar com a director no era una opció, com ell mateix va reconèixer. És extremadament dolorós per a tothom. Vull expressar el desig que tots els involucrats tinguin la pau i la privacitat per processar això», ha remarcat el màxim responsable del club neerlandès.

«La situació em sembla terrible per a tothom i estic d’acord amb les paraules de Leen Meijaard. En la meva funció, també em sento responsable d’ajudar els col·legues. Un clima esportiu i laboral segur és molt important», va explicar Van der Sar, el CEO del club.