FUTBOL

El PSG, eliminat pel Niça a vuitens el dia que Messi va recuperar el 10

Xavi Simmons va fallar el penal que va condemnar als penals en la tanda decisiva

El PSG, eliminat pel Niça a vuitens el dia que Messi va recuperar el 10
1
Es llegeix en minuts

Després de set anys seguits present a la final de la Cop de França, que van proporcionar sis títols, el París Saint-Germain va caure eliminat en els vuitens de final pel Niça en el llançament de penals.

Va ser Xavi Simmons, el jove jugador que el conjunt parisenc va adquirir del planter del FC Barcelona, el que va fallar el penal decisiu, el catorzè que es va llançar després d’un partit que va acabar sense gols.

Ni tan sols la sortida al terreny de joc quan faltava mitja hora de Kylian Mbappé, que va ser suplent a l’inici, ni la voluntat demostrada per Leo Messi, que va tornar a la titularitat, van doblegar el Niça, que va tenir les millors ocasions en la segona part.

Galtier, revelació

El París Saint-Germain, el conjunt més premiat de la Copa de França amb catorze trofeus, va rebre al parc dels Prínceps el Niça, segon per darrere del conjunt de Mauricio Pochettino a la Ligue 1, dirigit per Christophe Galtier, que l’any passat va fer campió el Lilla i que s’ha convertit en la revelació del curs.

Messi i Verratti haurien pogut marcar per al PSG en la primera meitat, però després va ser el quadro visitant el que va disposar de les millors ocasions, sobretot en les botes de Justin Kluivert.

L’enfrontament va acabar sense gols i es va resoldre en el llançament des del punt de penal. Set xuts va necessitar cada un. Simmons va fallar l’últim del París Saint-Germain, que va quedar eliminat.

Dues setmanes abans d’enfrontar-se al Madrid

El París Saint-Germain, que d'aquí dues setmanes s’enfrontarà al Reial Madrid a la Lliga de Campions, va jugar amb el següent onze: Gianluigi Donnarumma; Colin Dagba, Thilo Kehrer, Presnel Kimpembe, Nuno Mendes; Marco Verratti, Danilo Pereira, Ander Herrera, Leo Messi, Mauro Icardi i Julian Draxler.

Notícies relacionades

Després van saltar al camp Mbappé, Leandro Paredes, Xavi Simmons i Juan Bernat.

El Niça, que ha sigut tres vegades campió, tot i que l’última vegada en la temporada 1996-97, jugarà els quarts de final amb el Marsella.