EL PARTIT ES VA REPRENDRE

Digne rep un cop d’ampolla al tornar a Goodison Park

  • L’exlateral del Barça, molt xiulat per la que va ser la seva afició fins fa uns dies, i el seu company Cash van rebre l’impacte mentre celebraven el gol que va suposar la victòria de l’Aston Villa de Coutinho

Digne rep un cop d’ampolla al tornar a Goodison Park

Peter Byrne / DPA

2
Es llegeix en minuts
EFE

El defensa lateral francès Lucas Digne i el seu company Matty Cash van rebre dissabte l’impacte d’una ampolla llançada des de la grada uns segons després que l’exjugador del Barça servís el córner que va propiciar el gol de la victòria de l’Aston Villa (1-0) al camp del seu antic club, l’Everton. A diferència del que va passar amb Joan Jordán al Benito Villamarín, el partit es va reprendre.

Quan es jugava el temps addicional de la primera part, en aquest partit de la 23a jornada de Premier League, un córner llançat per Digne des de la dreta va ser desviat per l’argentí Emiliano Buendía per enganyar Jordan Pickford i donar avantatge als rivals (0-1, m. 45 +2). Però quan els jugadors d’Aston Villa estaven amuntegats a la cantonada des d’on s’havia llançat el córner per celebrar el gol, una ampolla de plàstic tancada, aparentement de refresc de taronja, va tocar els dos jugadors i van caure a terra, abans que el joc es reprengués.

Poc després del partit, l’Everton va anunciar la detenció d’un aficionat «per haver llançat un projectil al terreny», precisant que havia sigut identificat pel servei de seguretat de l’estadi gràcies a les imatges de la càmera de vigilància. «Diversos projectils van ser llançats després del gol d’Aston Villa al final del primer període i un d’ells aparentment va tocar a dos jugadors rivals. Les investigacions continuen en col·laboració amb la policia i el club prohibirà l’accés a l’estadi a tot aficionat que hagi llançat objectes», van afegir els Toffees.

«Va ser una bogeria, em va impactar a ple cap», va explicar Matty Cash al micròfon de BT Sports després del partit. «No està bé que passi això, però hem guanyat els tres punts i ens quedem amb això», va afegir.

Notícies relacionades

Exjugador de l’Everton fins fa menys de dues setmanes, que va marxar perquè l’entrenador Rafael Benítez no comptava amb ell, cessat poc després per mals resultats, Digne havia sigut xiulat abans del partit pels seus antics aficionats. El francès es va venjar amb la seva primera assistència de la temporada a la Premier. Coutinho, per cert, va ser titular en el conjunt de Steven Gerrard.

Fa dues setmanes, el jugador francès de Crystal Palace, Michael Olise, també va rebre un cop al cap amb una ampolla de plàstic llançada per aficionats del Millwall en un partit de Copa d’Anglaterra, però el jugador es va acontentar amb treure-la fora del terreny abans de reprendre el partit.