La temporada blanc-i-blava

L’Espanyol se la juga davant un Betis «de Champions»

  • L’equip periquito espera oblidar els últims fiascos amb un èxit a casa davant un rival en el seu millor moment.

  • «Tots tenim ambició, però després s’han de posar les coses al camp», afirma Vicente Moreno.

L’Espanyol se la juga davant un Betis «de Champions»

RCDE

2
Es llegeix en minuts
Raúl Paniagua
Raúl Paniagua

Periodista

ver +

Ubicat a la meitat de la taula, amb un marge de 10 punts respecte a la zona de descens, la temporada de l’Espanyol s’hauria de qualificar de positiva fins ara. No obstant s’ha instal·lat la sensació que l’equip sempre falla quan pot fer un salt en les seves aspiracions. Els resultats així ho corroboren.

S’han perdut massa oportunitats per mirar cap amunt i ara toca refermar-se almenys en aquesta zona tranquil·la. No serà fàcil. El poderós Betis, rival d’aquest divendres a Cornellà, obre un tram complicat de calendari que continuarà amb Athletic, Barça, Sevilla i Vila-real com a següents esculls. 

Elogis al rival

«Tots tenim ambició, però després s’han de posar les coses en el camp i rendir perquè succeeixin», va deixar anar aquest dijous Vicente Moreno, una mica molest per aquesta idea que ha calat entre els seguidors. Les últimes actuacions, amb la derrota a casa davant l’Elx, l’eliminació de la Copa a Mallorca i el miraculós empat a Cadis, han enfosquit altres meritoris partits.

Aquest divendres toca un rival amb sensacions totalment diferents als periquitos. Després de tombar el Sevilla a la Copa i golejar l’Alabès, el Betis arriba en el podi de la Lliga a Cornellà. «És un equip de Champions. No només és la classificació, que ja és molt. Les estadístiques, el joc, el nivell dels jugadors, la inversió que hi ha a la plantilla, el bon entrenador que tenen... Hi ha moltes raons que provoquen que estigui lluitant tan amunt», va comentar el tècnic periquito, que té la baixa per sanció de Cabrera.

Moreno va apuntar que el seu equip no ha de «tapar boques», però sí que ha de guanyar «pels aficionats». L’entrenador va destacar la «polivalència» de Tonny Vilhena, el primer i únic fitxatge del mercat d’hivern fins aquest moment. 

Sense por

Notícies relacionades

El neerlandès, de 27 anys, porta «sense jugar des del 12 de desembre», per la qual cosa no s’espera un rendiment immediat. Ambició, almenys, no li falta. «No hem de tenir por de ningú. Cal fixar objectius més alts perquè tenim equip per ser entre els cinc primers de la Lliga», va dir en la seva presentació.

Vilhena arriba cedit fins a final de temporada pel Krasnodar amb opció de compra. L’exjugador del Feyenoord pot jugar de lateral, extrem i migcampista. 

Temes:

Betis Espanyol