COPA DEL REI

L’anada d’olla de Lopetegui: «No, és que portava minifaldilla quan la van violar...»

  • El tècnic del Sevilla va exhibir la seva indignació després de la derrota contra el Betis a la Copa en un duel marcat per l’agressió a Jordán, que dissabte va obligar a suspendre el partit

L’anada d’olla de Lopetegui: «No, és que portava minifaldilla quan la van violar...»

CRISTINA QUICLER / AFP

1
Es llegeix en minuts
Raúl Paniagua
Raúl Paniagua

Periodista

ver +

La cara de Julen Lopetegui al final del partit reflectia la ràbia i la indignació que li va causar la derrota contea el Betis després d’un convuls duel de Copa que va arrencar dissabte a la nit i va acabar diumenge a porta tancada per l’agressió patida per Jordán per part d’un energumen que li va llançar un pal de plàstic des de la grada.

El Sevilla va caure en la represa de l’enfrontament (2-1) i s’esperaven unes tempestuoses declaracions del tècnic. I així va ser. Lopetegui va protagonitzar un estirabot monumental i, del tot empipat per les acusacions dels jugadors bètics, va arribar a comparar la polèmica amb Jordán amb una violació.

Notícies relacionades

«Tot això em sembla indignant. Aquí tots tenim una responsabilitat, després tothom s’esquinça les vestidures quan passa alguna cosa. No, és que portava minifaldilla quan la van violar... és que no. O ho condemnem o no ho condemnem, és que em toca els collons, amb perdó. S’ha de posar el focus en com està Jordán, que va arribar amb 16/13 de tensió a l’hospital, amb un traumatisme i em sembla lamentable que companys facin aquests comentaris, i vosaltres també», va lamentar Lopetegui.

«La pell prima»

L’entrenador va resumir en tres punts les seves sensacions: «Primer, felicitar el Betis per passar. Segon, tingueu ben clar que la bogeria i l’acte vandàlic d’ahir no representa l’afició del Betis. És un risc que té qualsevol equip. I, tercer, i ara apujo el to, en aquest país tenim la pell molt prima per a moltes coses. Homofòbia, violacions... I aquí, posar el focus en què no toca, em sembla un acte lamentable absolutament. S’ha de posar el focus en com està Jordán. Qui s’ha quedat a casa ha sigut Joan Jordán, marejat», va remarcar.