Pandèmia global

Mor de coronavirus Frederic Sinistra, campió mundial de kickboxing i declarat antivacunes

‘L’Enterrador’ va rebutjar la vacuna contra la covid-19 i va morir pel que ell va anomenar «un petit virus»

Mor de coronavirus Frederic Sinistra, campió mundial de kickboxing i declarat antivacunes

Instagram

1
Es llegeix en minuts

Frederic Sinistra, tres vegades campió mundial de kickboxing i reconegut antivacunes contra la covid-19, va morir per coronavirus després de donar-se d’alta a l’hospital.

L’oposició d’‘El Enterrador’ a la vacuna era tal que ell i la seva família mai van admetre que l’hospitalització del lluitador tingués a veure amb la covid-19, sinó que sempre van parlar de «problemes de salut» o «un petit virus». De fet, Sinistra va deixar l’hospital quan va estar a la seva mà i va tornar al seu domicili per continuar allà amb el seu tractament.

Sinistra havia pujat prèviament un vídeo on se’l podia veure lluitant per respirar, dient que «no tenia temps per perdre amb gent mandrosa». En altres publicacions a les seves xarxes socials, deia que el «petit virus» no l’aturaria mentre expressava les seves objeccions contra les mesures contra la covid.

Notícies relacionades

Els mitjans belgues van assegurar que Sinistra va demanar la seva sortida de l’hospital al firmar l’alta voluntària. L’última publicació de Sinistra va ser el 13 de desembre. Dos dies després va morir després de patir una aturada cardíaca. La seva mort va ser anunciada per la seva parella en una publicació de Facebook.

La seva dona ha volgut llançar també el missatge que Sinistra no va morir per coronavirus: «El meu marit no va morir de covid. Mai hauria acceptat que el que li va ocórrer s’utilitzés per sembrar la por i reivindicar la vacunació. La premsa sensacionalista i alguns dels seus familiars estan fent el seu agost a les xarxes socials ja que el meu silenci i absència ve pel meu dolor, no per por o falta de respostes a tota aquesta gent que diu haver conegut el meu marit».

Temes:

Coronavirus