Prèvia del Reial Madrid-Inter

Ancelotti continuarà afinant Jovic al costat de Vinicius per davant del trivot

Benzema no pateix lesió muscular i podrà estar davant l’Atlètic diumenge, però davant l’Inter el serbi serà la referència a dalt i el soci del brasiler.

Ancelotti continuarà afinant Jovic al costat de Vinicius per davant del trivot

@realmadrid

1
Es llegeix en minuts
Fermín de la Calle

El Reial Madrid va guanyar dues de les seves últimes quatre Champions després d’aterrar en els encreuaments com a segon de grup. Per la qual cosa la consecució del liderat que posa en joc en el partit davant l’Inter s’entén a la Casa Blanca més com un fet anecdòtic o de prestigi que una altra cosa. El primordial era segellar la classificació, i això ja es va aconseguir a Transnistria davant el Sheriff

Jovic i sense rotacions

Notícies relacionades

 Això permetrà a Carlo Ancelotti afrontar el duel més relaxat després de diversos partits de Lliga exigents (Vila-real, Sevilla, Athletic i Reial Societat). Carletto ha deixat clar que no contempla rotar, així que davant l’Inter la gran novetat serà la titularitat de Jovic pel tocat Benzema. Karim no està lesionat muscularment i això li dona opcions de ser en el derbi de diumenge davant l’Atlètic. Davant els nerrozurri jugarà a dalt el serbi, que va completar un gran partit a Donosti (assistència i gol). Asensio i Rodrygo continuaran repartint-se minuts i Vinicius seguirà sent el jugador franquícia, amb els eterns Modric, Kroos i Casemiro a la sala de màquines.

L’Inter recuperarà el defensa Stefan De Vrij, fora en els últims cinc partits per una lesió muscular. El neerlandès podria formar triplet de centrals amb Milan Skriniar i Alessandro Bastoni. Els carrils seran per a dos jugadors molt en forma com Denzel Dumfries i Ivan Perisic, amb Nicola Barella, el croat Marcelo Brozovic i el turc Hakan Calhanoglu manejant la medul·lar. A dalt són intocables Edin Dzeko i Lautaro Martínez, suplent davant la Roma. No hi serà Joaquín Correa, un dels més en forma de l’equip, que va patir una lesió muscular en el partit de l’Olímpic.

EL MADRID LI VAL QUALSEVOL RESULTAT MENTRE NO PERDI