SEGUEIX LA REMODELACIÓ

El Barça aparta el doctor Lluís Til del primer equip

El metge és el vuitè canvi en l’estructura blaugrana des de l’arribada de Xavi

El Barça aparta el doctor Lluís Til del primer equip
1
Es llegeix en minuts

Segueix la revolució en els serveis mèdics del FC Barcelona després de l’arribada de Xavi Hernández, que vol posar punt final als problemes amb la infermeria. Aquest dimarts, tal com ha avançat TV3 i ha pogut comprovar EL PERIÓDICO, el club ha rellevat Lluís Til i Xavi Yanguas al capdavant del cos mèdic del primer equip.

Mentre que Yanguas passarà a formar part dels serveis mèdics del club, Til deixarà el primer equip a falta que es defineixi el seu futur professional. El seu càrrec l’ocuparà Xavi Valle, doctor del filial blaugrana, a l’espera que Ricard Pruna, home de màxima confiança de Xavi, amb el qual va coincidir durant 17 anys en el primer equip, es desvinculi del Sharjah de Dubai. Pruna té contracte fins al maig del 2022, situació que farà molt difícil la seva contractació i sortida del club qatarià.

L’abraçada d’Ansu

Aquestes dues baixes en l’organització del primer equip blaugrana s’afegeixen a les de Juanjo Brau, màxim responsable de fisioteràpia; Albert Roca, preparador físic amb Ronald Koeman; el fisioterapeuta Xavi Linde i els analistes Raúl Peláez i Jordi Melero. El màxim responsable de la preparació física, Joan Ramon Tarrago, va presentar la seva dimissió però el club li va demanar que aguantés en el seu càrrec fins al gener per buscar-li un substitut.

Notícies relacionades

Lluís Til es trobava completant la seva segona etapa en el Barça, ja que ja va ser metge del primer equip des del 2003 fins al 2006. A l’estiu del 2020, després del seu pas per diversos clubs, entre els quals el Benfica i el Mònaco, va tornar a traspuar en l’entitat blaugrana com a responsable dels serveis mèdics del primer equip.

Ansu Fati, després d’anotar un gol en el primer partit després de lesionar-se, va anar a la grada i es va fondre en una abraçada amb el metge, que havia sigut present en la recuperació del blaugrana del planter.