DE GEA: «VA SER VERGONYÓS»

El Watford enrojola el United i Solskjaer penja d’un fil

• L’equip de Cristiano només ha guanyat un dels seus últims partits a la Premier i és setè a 12 punts del Chelsea

• «El primer temps va ser vergonyós. No és acceptable. Ens paguen per jugar al United i fer-ho millor que això», diu De Gea, que va parar dos penals el dia que superava Cesc

John Walton / DPA

2
José María Expósito

Una vergonyant derrota per 4-1 davant el Watford pot haver sigut l’últim partit d’Ole Gunnar Solskjaer al capdavant del Manchester United. L’equip de Claudio Ranieri, que lluita per eludir el descens, ha tret aquest dissabte els colors al conjunt de Cristiano Ronaldo, que només ha aconseguit una victòria en les últimes set jornades a la Premier i que dimarts es juga gran part de les seves opcions de seguir a la Champions a Vila-real i el diumenge següent visitarà el líder a Stamford Bridge.

«El primer temps va ser vergonyós. Podríem haver rebut quatre gols en 45 minuts. Va ser difícil veure l’equip. Va ser un malson després d’un altre. No és acceptable. Estem mirant de donar el millor de nosaltres i lluitar per l’equip, però alguna cosa està molt malament. Es pot veure en els partits. Estem a un nivell molt baix, molt pobre. Ho sento pels aficionats, una vegada més», va lamentar David de Gea. «Ens paguen per jugar al United i fer-ho millor que això. En un club com el United hem de lluitar per trofeus i per grans coses i, per ser honestos, som lluny d’això», va afegir.

Era un dia especial per De Gea, que es convertia en el jugador espanyol amb més partits disputats a la Lliga anglesa (351, un més que Cesc Fàbregas), i no va poder començar-lo millor el porter espanyol. Li va parar un penal a Ismail Sarr als 11 minuts. El VAR va ordenar repetir-lo perquè un jugador va envair l’àrea i novament el va parar De Gea. Poc podia imaginar-se el que l’esperava. Malgrat fallar dos penals, el Watford ja tenia mig lligada la victòria al descans, de manera més que merescuda, gràcies als gols de Joshua King i d’un redimit Sarr.

Maguire, dues targetes en 7 minuts

Solskjaer va apostar per donar entrada a Anthony Martial i Donny van de Beek i tot just començar la segona meitat el neerlandès va retallar distàncies a passi de Cristiano, que va tenir a les seves botes el 2-2, però Ben Foster li va fer una gran parada. Quan un equip està de pega no hi ha manera d’arreglar-ho, i en set minuts Harry Maguire va veure dues targetes que van deixar el United amb 10 i la missió de remuntar.

Fins i tot en inferioritat, Cristiano i Bruno Fernandes van tenir noves ocasions per a la igualada, però a l’afegit el Watford va rematar els ‘red devils’ amb els gols de Joao Pedro i Emmanuel Dennis. Solskjaer va salvar el cap malgrat perdre el derbi contra el City (0-2) abans de l’aturada internacional, però aquesta nova golejada, que deixa l’equip setè a 12 punts del Chelsea) podria suposar el seu comiat del club on és una llegenda, sobretot pel gol en l’afegit que miraculosament li va donar la Champions de 1999 als ‘red devils’.