Marató de Barcelona

Horari i on podeu veure la Marató de Barcelona 2021

Horari i on podeu veure la Marató de Barcelona 2021
1
Es llegeix en minuts

La Marató de Barcelona torna a celebrar-se després de ser cancel·lada l’any passat a causa de la pandèmia. La carrera es disputarà el pròxim diumenge 7 de novembre i hi ha més de 20.000 participants apuntats. La plaça Espanya acollirà l’inici de l’acte, a partir de les 8.30 hores, i acabarà al mateix lloc. El recorregut és completament urbà i transcorre pels carrers del centre de Barcelona.

Canvis en la ruta

Canvis en la rutaFa dos anys l’organització es va veure obligada a canviar el circuit per evitar girs bruscos i reduir el desnivell. Amb aquesta modificació s’ha aconseguit un recorregut més ràpid, que augura millors marques per als corredors. La carrera passa per diversos punts d’interès turístic com el Camp Nou, la plaça Catalunya, la Sagrada Família o la Casa Batlló, entre molts d’altres. El desnivell positiu és de 176 metres, 25 metres menys que el 2018, i disposa d’avituallaments cada dos quilòmetres i mig, on oferiran aigua i begudes energètiques. A més, hi haurà cinc calaixos de sortida segons la marca acreditada per cada participant. El temps màxim de què disposaran abans de traspassar la línia de meta serà de 6 hores.

Quan es disputa la Marató de Barcelona

Notícies relacionades

La Marató se celebrarà el pròxim diumenge 7 de novembre a la plaça Espanya

Horari i on podeu veure la Marató de Barcelona

Horari i on podeu veure la Marató de BarcelonaTV3 i Eurosport oferiran una àmplia cobertura de la Marató a partir de les 8.15 hores.