Segona Divisió

Stuani arregla els problemes del Girona a Fuenlabrada

• Un gol de l’uruguaià en el temps afegit treu l’equip de Míchel del descens, malgrat la inferioritat numèrica per les expulsions de Samu Sáiz i Jairo.

LALIGA

2

El més important està fet i és gràcies a Stuani. El Girona ha sortit del descens després de guanyar aquest diumenge el Fuenlabrada en un partit boig que gairebé regala (1-2). Kébé ha avançat els homes de Míchel aprofitant l’expulsió de Dago però, tenint-ho tot de cara, els blanc-i-vermells no han sabut gestionar-ho i s’han quedat sense Samu, per vermella directa, i Jairo, per doble groga. En conseqüència, Pedro León ha empatat de penal. Quan ja es donava tot pràcticament per impossible, l’uruguaià ha aparegut per donar la victòria en l’últim minut. El duel, a més, ha deixat les lesions de Borja García i Sarmiento, que han hagut de marxar del terreny de joc.

Míchel continua donant continuïtat a la defensa de tres centrals a la recerca de confirmar la millora del seu equip. Només ha introduït un únic canvi, forçat per la sanció de Baena. Al seu lloc ha entrat Terrats. Els gironins han dominat des de l’inici, però amb dificultats perquè fluís el joc.

En el minut 19, Borja s’ha lesionat i ha hagut de ser substituït per Sarmiento. Ho han aprofitat els de José Luis Oltra per posar a prova Juan Carlos: el porter ha evitat el perill d’un xut d’Anderson sense que Pedro León pogués agafar el rebuig i d’una rematada de Pol Valentín que ha acabat amb una pilota desviada d’Anderson.

Festival d’expulsions

El Girona també ha tingut les seves opcions. Tot i que la més clara no li ha servit de res perquè Bustos, que tenia l’opció de rematar sol davant d’Altube, s’ho ha pensat massa i aquest li ha tret la pilota. A continuació l’ha tingut Sarmiento, arran d’una bona conducció de Samu.

Ja amb Stuani, el Girona ha tingut una altra ocasió, que ha desviat el porter. L’uruguaià n’ha desaprofitat dues més, s’ha quedat sol davant el porter i l’ha obligat a lluir-se. L’escenari ha canviat en el minut 76 arran de l’expulsió de Dago amb vermella directa a causa d’una dura entrada a Kébé.

El de Mali ha tret profit de la superioritat numèrica i ha avançat el Girona. Quan per fi semblava que tot estava sota control, l’expulsió de Samu ha complicat les coses. Encara més la de Jairo, que ha donat l’empat al Fuenlabrada amb un gol de Pedro León de penal en l’últim minut. Per sort, en l’afegit Stuani ha sortit al rescat com sempre per donar la victòria.