PÒQUER DEL FILL DEL ‘CHOLO’

Giovanni Simeone enlluerna amb quatre gols al Lazio

El davanter de l’Hellas Verona, de 26 anys, deixa fora de combat el conjunt romà amb la millor actuació de la seva carrera

Giovanni Simeone enlluerna amb quatre gols al Lazio

Filippo Venezia / Efe

1
Es llegeix en minuts
José María Expósito

Amb Suárez, Griezmann, Joao Félix i Correa, el Cholo Simeone va sobrat de davanters. Però segur que a l’Atlètic no farien fàstics que un altre Simeone, Giovanni, continués la saga al club blanc-i-vermell. Sobretot després que el davanter de l’Hellas Verona hagi fet aquest diumenge quatre gols al Lazio de Pepe Reina (4-1).

Notícies relacionades

Giovanni no és un juvenil, que als seus 26 anys juga a Verona cedit pel Càller després d’haver passat pel Gènova i la Fiorentina. Els 14 gols de la temporada 17-18 són el seu límit golejador a la Sèrie A, on ha superat la desena de dianes en tres ocasions. I sembla que aquesta temporada també ho aconseguirà, ja que després de l’exhibició davant el Lazio ja en suma 6.

Un cop amb la dreta per l’escaire des de gairebé 20 metres, una rematada de cap i dues rematades dins de l’àrea han sigut els camins que ha trobat ‘el Cholito’ per firmar la seva gesta a l’estadi Bentegodi. El primer pòquer d’una carrera en la qual ja havia firmat un ‘hat-trick’, davant un Nàpols que curiosament llavors entrenava Maurizio Sarri, ara tècnic del Lazio.