El clàssic

Baixes del Barcelona i el Reial Madrid en el clàssic

Baixes del Barcelona i el Reial Madrid en el clàssic

FCB

1
Es llegeix en minuts

El Barça i el Madrid disputen aquest diumenge al Camp Nou (16.15 hores) un dels partits més transcendentals i esperats de LaLiga Santander. Els de Koeman arriben al duel amb més jugadors a la infermeria que els blancs, malgrat que en l’última setmana molts jugadors blaugrana s’han recuperat de les seves lesions.

Els jugadors amb qui no podrà comptar són Ronald Araujo, després de la ruptura muscular que es va fer amb la selecció de l’Uruguai durant l’aturada de seleccions i Martin Braithwaite, que segueix amb problemes a la ròtula d’un genoll. Cal afegir-hi les de Pedri i Ousmane Dembélé, que han treballat a contrarellotge per disputar el partit, però que hauran d’esperar la convocatòria de dimecres davant el Rayo. Qui s’ha recuperat a última hora és Jordi Alba dels seus problemes en un turmell.

Notícies relacionades

El Reial Madrid, per la seva banda, recupera Eden Hazard i Dani Carvajal. El club ha publicat a les xarxes socials una imatge en què els dos jugadors surten entrenant-se amb total normalitat amb el grup. El tècnic blanc, Carlo Ancelotti, ja va anunciar a principis de setmana que el belga i l’espanyol disputarien el matx.

La seva estrella, Karim Benzema, disputarà el partit malgrat el fort cop que va rebre a l’empenya, que va fer que s’entrenés en solitari. Per al partit són dubte Isco i Jović, però tot sembla indicar que veuran el partit des de la grada, igual com Gareth Bale i Dani Ceballos, que s’estan recuperant de les seves lesions de llarga durada i no entraran en la convocatòria.

Temes:

Madrid Barça