Lliga de Campions

Temor de la invasió de ‘hooligans’ a Madrid per l’Atlètic-Liverpool

El partit ha sigut declarat d’alt risc perquè s’espera la visita de milers d’aficionats anglesos

Temor de la invasió de ‘hooligans’ a Madrid per l’Atlètic-Liverpool

Martin Rickett/PA Wire/dpa

1
Es llegeix en minuts
Fermín de la Calle

Torna la normalitat després de superar-se la pandèmia i amb aquesta normalitat reapareixen els aficionats anglesos a les grades dels estadis europeus. Després d’estar reclosos al seu país per l’obligació de complir una quarantena a la tornada dels seus viatges, ara els seguidors britànics poden entrar i sortir sense problema de les illes Britàniques. Això ha provocat que el partit entre l’Atlètic de Madrid i el Liverpool, corresponent a la tercera jornada de la Lliga de Campions, hagi sigut declarat d’alt risc per la Comissió Estatal contra la Violència.

El motiu és que s’espera que hi acudeixi un nombre notable de seguidors anglesos a la capital d’Espanya i al Wanda Metropolitano per recolzar el seu equip en el primer viatge al qual poden acudir després de molts mesos. Es preveu el desplaçament de diversos milers de seguidors del conjunt ‘red’, cosa que ha provocat que les autoritats reforcin la seguretat a Madrid i voltants de l’estadi després de declarar el xoc d’alt risc per por que es produeixin incidents amb els temuts ‘hooligans’.

Un rival en ratxa

El Liverpool arriba com a líder de grup amb 6 punts en dos partits sent el màxim golejador de la Champions, empatat amb el Bayern, amb 8 gols a favor. Els de Jürgen Klopp, que no ha ocultat que no li atrau l’estil cholista de l’Atlètic, sumen 20 partits consecutius sense perdre en totes la competicions, amb 14 victòries i 6 empats. És la millor ratxa de l’equip en l’era Klopp i la millor des del març del 1996. Per trobar la seva última derrota cal retrocedir fins a l’abril, quan el Reial Madrid el va derrotar a Champions clarament (3-1). L’Atlètic, amb 4 punts, és segon de grup i dels sis enfrontaments als quals s’han enfrontat els dos equips a Champions, només n’ha perdut un, n’ha empatat dos i n’ha guanyat tres, entre aquests l’últim a Anfield

Onze probable Atlètic: Oblak; Llorente, Felipe, Giménez, Hermoso, Carrasco; De Paul, Kondogbia, Koke, Lemar; Luis Suárez.

Onze probable Liverpool: Alisson; Robertson, Matip, Van Dijk, Alexander-Arnold; Fabinho, Henderson, Keita; Mané, Firmino i Salah.Estadi: Wanda Metropolitano de Madrid

Notícies relacionades

Hora: 21.00 hores

Àrbitre: Daniel Siebert (Alemanya)