La temporada blanc-i-blava

L’Espanyol persegueix la «perfecció» per sumar a Sevilla

  • Alliberat de la pressió d’aconseguir el primer triomf, l’equip periquito conclou la setmana amb un examen en un dels camps més complicats de la Lliga.

L’Espanyol persegueix la «perfecció» per sumar a Sevilla

RCDE

2
Es llegeix en minuts
Raúl Paniagua
Raúl Paniagua

Periodista

ver +

La vida es veu de forma molt diferent amb un simple triomf. El començament de l’Espanyol en la seva tornada a Primera no va ser gaire il·lusionant quant a resultats, però l’empat en l’últim sospir en el Villamarín amb el miraculós gol de Cabrera i la victòria d’aquest dimecres contra l’Alabès a Cornellà (1-0) han endolcit el camí blanc-i-blau. Aquest dissabte (18.30 hores) toca tornada a Sevilla amb la visita al Pizjuán, un dels camps més exigents del torneig. 

Un nou èxit contra un rival tan poderós com el dirigit per Julen Lopetegui suposaria una pujada total en l’autoestima d’un Espanyol que ja ha competit contra altres grans del campionat, com l’Atlètic i el Vila-real. «Contra el Sevilla hem de vorejar la perfecció», va afirmar Vicente Moreno. 

Sense renunciar a res

Al preparador valencià no li falta raó. N’hi ha prou amb mirar l’últim partit dels andalusos a casa. En només 20 minuts ja superaven per 3-0 el València. Amb una àmplia plantilla i la magistral direcció de l’exseleccionador, el bloc sevillista pot aspirar a tot en un campionat en què no hi ha una clara superioritat de cap conjunt.

«És un equip que t’exigeix molt. No et pots cenyir a res concret, has de fer moltes coses bé si vols guanyar. Si et dediques només a defensar i no ataques, segurament t’enganxaran. Són tan bons amb pilota com sense aquesta», va dir Vicente Moreno, que va repartir elogis per al seu adversari sense descartar una possible sorpresa. «Tot el que no sigui guanyar no ens tranquil·litza. Si no aconseguim la victòria, estem fumuts. Estem amb ganes i no renunciem a res». 

«Més feliços»

Notícies relacionades

L’ajustada victòria contra l’Alabès va tenir un valor destacat també tenint en compte la complexitat del calendari. Els periquitos rebran el Madrid després de visitar el Pizjuán. «Tots som més feliços ara, després d’un triomf. Això també ajuda les cames», va valorar el tècnic, que espera un partit equilibrat del seu equip, amb bones prestacions en defensa i atac.

Moreno apostarà per alguna rotació, però no hi haurà revolucions a l’onze. «Tenia un entrenador que deia que tot està en la ment i en part hi estic d’acord. Hi pot haver algun canvi, però no farem canvis perquè sí. Presentarem l’equip més competitiu possible», va dir el tècnic, que té les baixes de Yangel Herrera, Puado, Miguelón i Calero.  

Temes:

Espanyol