Segona Divisió

Ferigra evita en el temps afegit el triomf del Girona

  • El defensa del Las Palmas va desviar una rematada de Stuani sobre la línia de gol amb el porter batut

Ferigra evita en el temps afegit el triomf del Girona

LALIGA

1
Es llegeix en minuts

Sumar els sis dels sis punts inicials era l’objectiu abans del partit. S’hauria pogut aconseguir si Stuani hagués vist porta en el temps afegit. Amb Raúl Fernández superat, i sense oposició, el seu xut el va treure Ferigra sota pals quan tothom ja cantava el gol.

Els afortunats aficionats que van ser a Montilivi s’ho mereixien. Ben posicionat darrere, el Las Palmas va veure com la iniciativa es va decantar per part dels locals durant l’inici de cada part. Malgrat tenir la possessió de l’esfèrica, el domini era totalment estèril sense crear opcions de gol.

Sense arriscar

Notícies relacionades

La primera ocasió del partit va arribar de les botes de Stuani. Corria el minut 16 quan l’uruguaià es va plantar sol dins l’àrea, va carregar la cama però Navas va lliscar sobre la gespa per desbaratar l’acció. La rèplica dels canaris, que a poc a poc es van anar animant, va arribar a través de Lemos. El seu cop de cap va sortir fora. Amb por i sense arriscar cap dels dos equips, els visitants van bolcar el joc per la banda esquerra on hi havia el gironí Cardona.

El Girona va anar tancant l’equip visitant en la segona meitat. Stuani va tenir l’1-0 en una gran jugada coral protagonitzada per Terrats, els debutants Gabri i Baena, i la seva rematada de cap va sortir per sobre del travesser. L’uruguaià tampoc va encertar en el descompte. Arnau li va posar el gol amb safata, amb el porter batut, però va aparèixer Ferigra per salvar l’1-0 i obligar el Girona a confirmar-se amb un punt.

Girona, 0; Las Palmas, 0

Temes:

Girona FC