L’Atlètic exhibeix la seva eficàcia per doblegar l’Elx

  • Amb tres gols a favor, un en contra i sis punts de sis, l’Atlètic manté la solvència del curs passat. Correa va marcar després d’un error del porter Casilla. 

El portero esloveno del Atlético de Madrid Jan Oblak (d) y su compañero uruguayo Luis Suárez durante el partido de la segunda jornada de LaLiga que Atlético de Madrid y Elche CF juegan hoy domingo en el Wanda Metropolitano . EFE / Juan Carlos Hidalgo

El portero esloveno del Atlético de Madrid Jan Oblak (d) y su compañero uruguayo Luis Suárez durante el partido de la segunda jornada de LaLiga que Atlético de Madrid y Elche CF juegan hoy domingo en el Wanda Metropolitano . EFE / Juan Carlos Hidalgo / Juan Carlos Hidalgo (EFE)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’argentí Miguel Ángel Correa va tornar a protagonitzar la victòria d’un Atlètic tan eficaç i rocós com sempre (1-0). Un gol del bulliciós davanter després d’un error del porter Kiko Casilla va tombar l’Elx, que va oferir una bona imatge al Metropolitano, però va topar amb la serietat del campió. 

L’equip de Simeone, retrobat amb la seva afició, només va comptar amb dues oportunitats; el seu adversari, dos xuts fàcils per a Jan Oblak. Res més en un duel que es va decidir en aquesta acció del minut 39. La fallada de l’exporter de l’Espanyol i l’encert de Correa. Poca cosa més.

25.000 espectadors

Un any i mig després de l’últim partit davant la seva gent, l’Atlètic va completar una de les seves clàssiques actuacions al seu territori. Va tenir poca presència a dalt, però també va frenar qualsevol intent d’un rival impotent. Amb 25.000 aficionats a l’estadi, el campió va fer allò de gairebé sempre: marcar i defensar amb solvència. 

Amb Rodrigo de Paul com a principal novetat en un bloc amb els mecanismes totalment assumits, l’Atlètic es va emportar la victòria sense floritures. Correa i Carrasco van formar la parella atacant de l’onze, mentre Suárez va ser suplent i va jugar l’última mitja hora. 

Suárez, aclamat

Notícies relacionades

Una passada llarga de De Paul la va convertir Casilla en un regal per a un inspirat Correa, que va retallar i va marcar amb l’exterior. Va enviar la pilota a l’escaire i va impulsar el conjunt blanc-i-vermell. El porter sí que va estar encertat en un cop de cap de Giménez tot just començar el segon temps. La grada va esclatar quan va entrar Suárez per Lemar en el minut 61. L’afició blanc-i-vermella va premiar així la brillant temporada de l’uruguaià, una de les peces vitals en el títol de Lliga. 

L’Elx va buscar l’empat liderat pel talent de Fidel, però mai va poder superar Oblak, sempre fiable en les centrades i els xuts llunyans. Pocs equips es troben més còmodes jugant a la corda fluixa com l’Atlètic. Una vegada més, el campió va defensar el seu avantatge com un tresor i va sumar el segon triomf abans de rebre el Vila-real en la tercera jornada.