Tragèdia a la pista

El pilot Hugo Millán, de 14 anys, mor en un accident a Motorland

  • El jove pilot ha mort en un hospital de Saragossa després de ser evacuat del circuit, on ha sigut atropellat fortuïtament per un altre competidor.

El pilot Hugo Millán, de 14 anys, mor en un accident a Motorland
1
Es llegeix en minuts

Tràgica notícia a Motorland Aragón. Hugo Millán, el jove pilot de tan sols 14 anys, ha mort aquest diumenge al traçat d’Alcanyís després de tenir una caiguda en la primera carrera de l’European Talent Cup del FIM CEV Repsol. El de Huelva ha anat a parar al terra en una carrera que estava sent molt accidentada i el polonès Pawelec, malgrat que ha intentat esquivar-lo, no ha pogut evitar colpejar-lo a l’esquena i el coll.

Millán ha sigut traslladat en ambulància cap a l’helicòpter situat al circuit, on ha sigut immediatament traslladat a un hospital de Saragossa, però finalment ha mort. La resta de l’activitat del dia a Motorland ha sigut suspesa.

«Lamentem profundament comunicar que Hugo Millán ens ha deixat. Sempre et recordarem pel teu somriure, el teu gran cor i la teva professionalitat. Descansa en pau, Hugo. Sempre estaràs als nostres cors i et recordarem així, somrient, com sempre. T’estimem», ha escrit la Cuna de Campeones, el seu equip.

Notícies relacionades

La pèrdua del pilot també ha consternat el món polític. Miquel Iceta, ministre de Cultura i Esports, ha lamentat la mort d’Hugo i en un missatge de Twitter ha assenyalat: «Commogut per la tràgica mort d’Hugo Millán, m’uneixo al dolor de la seva família, amics i companys».

Des del compte de FIM CEV Repsol, organitzadors del campionat, també s’han unit a les condolences. «Ens entristeix profundament informar que Hugo Millán ha sucumbit a les seves lesions després d’un accident en la carrera HETC. Enviem tot el nostre carinyo i recolzament a la seva família, equip i éssers estimats. Et trobarem a faltar, Hugo», han publicat a Twitter.

Temes:

Repsol