DESPRÉS DE LA DERROTA 2-0

L’Espanyol exigeix responsabilitats a TV3 al no emetre el partit contra el Rayo

  • Els blanc-i-blaus cauen 2-0 després que Luca Zidane pari un penal a Raúl de Tomás

L’Espanyol exigeix responsabilitats a TV3 al no emetre el partit contra el Rayo

RCDE

2
Es llegeix en minuts

L’Espanyol va anunciar aquest dissabte a través d’un comunicat que exigirà responsabilitats a TV3 per no emetre l’amistós del primer equip contra el Rayo Vallecano al Marbella Football Center, que es va saldar amb una derrota dels periquitos per 2-0.

La televisió autonòmica va argumentar que problemes tècnics, concretament la connexió amb el satèl·lit, van impedir retransmetre el segon partit de la pretemporada de l’equip blanc-i-blau. En el seu lloc, la cadena va emetre reposicions del programa ‘Zona Zàping’, de to humorístic.

«L’Espanyol lamenta profundament l’incompliment de la televisió pública de Catalunya, que no ha emès en directe el partit contra el Rayo Vallecano. El club investigarà l’incident i exigirà responsabilitats», va expressar l’entitat periquita a les xarxes socials.

L’equip de producció de TV3 era el mateix que el que es va encarregar, sense cap contratemps, del primer amistós a Marbella contra Las Palmas. El partit es va poder veure en diferit a partir les 12.00 hores, cosa que no va evitar les crítiques de l’afició blanc-i-blava.

Segona derrota

El Rayo es va emportar l’amistós amb gols d’Álvaro García i Yacine Qasmi. La primera part va ser molt igualada, sense grans ocasions per a cap dels dos equips, tot i que les millors arribades van ser per al Rayo amb sengles jugades d’Isi Palazón i Andrés Martín. Tot just començar la segona meitat l’Espanyol es va poder avançar amb un penal sobre Nico Melamed que va llançar Raúl de Tomás des dels onze metres i va parar Luca Zidane.

Poc després, en una bona jugada a la contra, el Rayo va aconseguir obrir el marcador amb un gol de l’extrem esquerre, Álvaro García, i que va deixar tocat l’Espanyol, que va intentar reaccionar amb diverses accions de Raúl de Tomás, una amb un llançament que va sortir tocant el pal.

A falta de dos minuts per al final, el davanter francomarroquí Yacine Qasmi, que va sortir en la segona meitat, va arrodonir la victòria del Rayo.

Rayo Vallecano: Luca Zidane; Balliu, Saveljich, Catena, Fran García; Isi, Mario Suárez, Valentín, Álvaro; Trejo; i Andrés Martín. També van jugar Jorge Moreno, Qasmi, Bebé i Mario Hernández.

Notícies relacionades

Espanyol: Diego López; Víctor Gómez, Calero, Pedrosa; Melendo, Pol Lozano, Darder, Embarba; Wu Lei i Raúl de Tomás. També van jugar Llambrich, Cabrera, Dídac Vilà, Fran Mérida, Melamed, David López, Vadillo, Oier (p.s.) i Nabil.

Gols: 1-0 m. 56, Álvaro; 2-0: m. 88, Qasmi.