Eufòria ‘albiceleste’

‘Messiento campeón’: Així és el vídeo emotiu de l’Argentina dedicat a Messi

  • L’Associació del Futbol Argentí celebra el títol de la Copa Amèrica amb un audiovisual d’homenatge a la seva estrella

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Associació del Futbol Argentí ha difós un vídeo emotiu dedicat a Leo Messi per celebrar el títol de l’‘albiceleste’ a la Copa Amèrica després de 28 anys de sequera internacional.

L’audiovisual ‘Messiento campeón’ (d’1 minut i 15 segons de durada) combina imatges de seguidors anònims, jugades de Messi, argentins il·lustres, com Maradona i el papa Francesc, i accions històriques de la selecció ‘albiceleste’, com el penal que Goycochea va aturar a Donadoni a la semifinal contra Itàlia del Mundial-90.

Notícies relacionades

El vídeo mostra lemes com «Messiento más argentino que nunca» i acaba amb un sentit agraïment a Messi, que en moltes ocasions havien qüestionat al seu país per la seva aportació a l’‘albiceleste’: «Gràcies, Leo, per fer-nos sentir el que necessitàvem els argentins».

Primer títol amb la seva selecció

Messi ha sigut l’estendard de l’Argentina en aquesta Copa Amèrica, en què el davanter ha aconseguit el seu primer títol internacional absolut amb la selecció del seu país. El jugador va acabar el seu contracte amb el Barça el 30 de juny passat i encara no ha anunciat el seu futur.