Actualitat blanc-i-blava

L’Espanyol liquida les seves vacances i torna al treball

  • Els jugadors passen aquest diumenge els tests PCR i continuaran dilluns amb les revisions mèdiques abans d’iniciar els entrenaments

L’Espanyol liquida les seves vacances i torna al treball

EFE

1
Es llegeix en minuts
Raúl Paniagua
Raúl Paniagua

Periodista

ver +

Trenta-cinc dies després de tancar la seva presència a la Segona Divisió amb una derrota en l’última jornada al camp de l’Alcorcón (1-0), l’Espanyol torna al treball. S’han acabat les vacances dels blanc-i-blaus, que miren aquest curs amb il·lusions renovades. L’equip de Vicente Moreno va pujar a Primera i va ser campió de la categoria de plata. Ara afronta un nou desafiament en la màxima categoria.

Els rivals ja no seran la Ponferradina, el Mirandés o l’Albacete, per citar tres exemples. Als periquitos els esperen les cites que mai hauria d’haver perdut. Barça, Madrid o Atlètic visitaran Cornellà en una temporada que ha de servir per assentar-se a Primera sense aclaparaments.

‘Stage’ a Marbella

El retorn a l’activitat s’inicia aquest diumenge amb els tests PCR i serològics. Dilluns es portaran a terme les proves mèdiques i físiques tradicionals, mentre que el primer entrenament se celebrarà dimarts a la tarda a Sant Adrià. L’equip treballarà a la ciutat esportiva Dani Jarque fins al 18 de juliol. El 17 disputarà el seu primer amistós davant el Nàstic a Tarragona.

El dia 19 la plantilla es desplaçarà a Marbella, on farà un ‘stage’ fins al divendres 30 en una planificació similar que va portar a terme el curs passat. A Andalusia en disputaran alguns amistosos abans de tornar a Catalunya per preparar l’estrena a la Lliga a mitjans d’agost a Pamplona davant l’Osasuna.

«Moment màgic»

Notícies relacionades

Una setmana després de la trobada a El Sadar arribarà el dia que esperen tots els periquitos, el retorn del futbol de Primera a Cornellà contra el Vila-real. «Tenim moltes ganes de tornar a jugar i competir. Tornem a Primera i ho fem amb tota la il·lusió del món després d’aconseguir l’ascens. Per a tots nosaltres serà molt especial retrobar-nos amb l’afició després de tants mesos», assegura David López.

El central va elogiar l’afició blanc-i-blava. «El seu suport va ser fonamental la passada temporada malgrat les limitacions per culpa de la pandèmia i aquesta també ho serà. Per a tots nosaltres serà un moment màgic tornar a sentir l’estadi ple de periquitos. Hem descansat aquestes setmanes i a partir de dilluns començarem a treballar per arribar en les millors condicions a l’inici de Lliga», va afegir el capità.

Temes:

Espanyol