EL FUTUR DEL TÈCNIC

Guardiola: «Em quedo al Manchester City, segur»

  • L’extècnic blaugrana surt al pas dels rumors sobre la seva tornada al Camp Nou

Guardiola: «Em quedo al Manchester City, segur»
1
Es llegeix en minuts
Roger Pascual
Roger Pascual

Periodista

Especialista en futbol, bàsquet, handbol

Ubicada/t a Barcelona

ver +

A les portes de la final de la Champions, Pep Guardiola ha volgut esborrar de cop els rumors sobre la seva possible tornada al Barça. «No, em quedo segur», ha dit al ‘flash interview’ de Movistar previ a la final. Un parell d’hores abans Joan Laporta havia esquivat les preguntes sobre la tornada de l’arquitecte del sextet. «No he vingut a parlar dels meus somnis. Els somnis m’agrada fer-los realitat. Si expliqués els meus somnis hi hauria sidral», ha comentat el president davant el rum-rum sobre la tornada de Pep Guardiola.

Notícies relacionades

El tècnic català va renovar recentment per dos anys més amb el City i ja porta cinc temporades al club anglès, més de les passades al Barça i el Bayern Munic. «Li donen a l’entrenador tot el que necessita. Per descomptat inversió, amics. Els jugadors saben que tothom em recolza al club, a la directiva. Estic còmode. Ho tinc tot. No puc demanar més per fer la meva feina. Compartim les victòries, les derrotes. Quan perdem no em culpen a mi, igual que quan guanyem no soc jo el responsable. Així treballem aquí», ha explicat en la roda de premsa.

Guardiola ha reconegut que és un «privilegi» ser a la primera final de Champions de la història del City i la tercera de la seva carrera com a entrenador: «Quan vaig començar la meva carrera no esperava ni jugar cap final. Sé el que els diré als meus jugadors. A qui estigui nerviós o ansiós li diré que és ben normal. Cadascú intentarà portar-ho de la millor manera possible. Qui estigui tranquil i relaxat, també és normal».