la situació blaugrana

Xavi arriba a Barcelona entre rumors sobre el seu possible fitxatge

  • «De veritat, jo no sé res. Vinc aquí de vacances, no sé res», assegura el tècnic de l’Al-Sadd, que sona com a relleu de Koeman a la banqueta

Xavi arriba a Barcelona entre rumors sobre el seu possible fitxatge
1
Es llegeix en minuts
Raúl Paniagua
Raúl Paniagua

Periodista

ver +

Hores després d’una nova patacada del Barça a la Lliga, va aparèixer a l’aeroport del Prat Xavi Hernández, el fantàstic exjugador del Barça al qual es vincula contínuament amb la banqueta blaugrana. Acompanyat de la seva família i unes quantes maletes, el tècnic de l’Al-Sadd es va trobar amb un bon enrenou. L’expectació és màxima i els rumors que apunten que seria el substitut de Ronald Koeman s’han disparat una altra vegada.

Després de dos anys sense passar per Barcelona per culpa de la Covid, Xavi va afirmar que només ve a passar uns dies de descans. «De veritat, jo no sé res. Vinc aquí de vacances, no sé res». Van ser les úniques paraules de l’exfutbolista de Terrassa, que va atendre com va poder els mitjans amb el seu fill Dan en braços.

La missió de Laporta

Notícies relacionades

La presència de Xavi a Catalunya coincideix amb la fi de les opcions del Barça a la Lliga. Ja tenia el títol gairebé impossible després de les seves últimes ensopegades, però la derrota davant el Celta va corroborar el fiasco. Tot i que el club no s’ha pronunciat respecte a això i Koeman té un any més de contracte, és evident que l’holandès està cada vegada més qüestionat.

L’exjugador ha renovat recentment el seu contracte amb l’Al-Sadd fins al 2023, però compta amb una clàusula que li permetria desvincular-se del club qatarià si és per marxar al Barça. Tot i així, quedarien moltes coses per concretar encara en tots els aspectes. L’inquilí de la banqueta del Barça per al curs vinent està a l’aire i Joan Laporta haurà de tancar el tema en els pròxims dies.