NBA

Emocionant discurs de Vanessa Bryant al recordar Kobe en la cerimònia d’accés al Saló de la Fama

Pau Gasol assisteix a l’acte als EUA en què el desaparegut mite dels Lakers accedeix al Saló de la Fama

Emocionant discurs de Vanessa Bryant al recordar Kobe en la cerimònia d’accés al Saló de la Fama
4
Es llegeix en minuts

Vanessa Bryant, viuda de Kobe Bryant, va acceptar aquest dissabte l’admissió del seu marit al Saló de la Fama del Bàsquet Naismith Memorial, dient que ell encara està guanyant fins i tot després que se n’ha anat.

«Ho has aconseguit. Ara estàs al Saló de la Fama. Ets un veritable campió. No només ets un MVP. Ets un dels millors de tots els temps. Estic molt orgullosa de tu. T’estimaré per sempre i sempre. Kobe. Bean. Bryant», va afirmar una emocionada Vanessa, viuda de Kobe, aixecant l’aplaudiment de tots els presents. Entre ells el jugador del Barça Pau Gasol, gran amic de Bryant que va viatjar als EUA aprofitant que aquest cap de setmana no hi ha jornada de la Lliga ACB. També hi va ser Michael Jordan.

Bryant, que va morir el 26 de gener del 2020 en un accident d’helicòpter a Calabasas (Califòrnia) al costat de la seva filla Gianna i set persones més, va ser 18 vegades All-Star, cinc vegades campió de l’NBA, dues vegades MVP de les Finals, dues vegades màxim anotador de la lliga i una vegada MVP. A més, es va convertir en campió olímpic amb els Estats Units el 2008 i el 2012.

Vanessa va destacar que «jo evitava sempre elogiar el meu marit en públic perquè sentia que rebia suficients elogis dels seus aficionats a tot el món i algú havia de portar-lo de tornada a la realitat», va expressar durant la cerimònia que es va portar a terme en el Mohegan Sun Arena a Uncasville (Connecticut).

Sense discurs preparat

La dona de l’exestrella de l’NBA també va indicar que «estic segura que en aquest moment ell està rient al cel perquè estic a punt d’elogiar-lo en públic pels seus èxits en un dels escenaris més públics. El puc veure ara, de braços plegats, amb un gran somriure dient: ’No és una broma’». (veure aquí discurs complet).

La classe 2020 del Saló de la Fama del Bàsquet Naismith Memorial és una de les que més estrelles tenen de tots els temps: a part de Bryant i els seus companys Kevin Garnett i Tim Duncan.

D’acord amb l’aler LeBron James, és la millor generació que qualsevol en l’història de la institució. «No hi ha hagut un Big 3 millor per entrar alhora», va remarcar l’estrella dels Lakers.

Però la figura que va acaparar l’atenció va ser Bryant, qui va morir en el tràgic accident d’helicòpter, amb la seva filla Gianna i set persones més, el 26 de gener del 2020. Un vídeo introductori sobre l’estrella va agitar les emocions a l’acte.

«No tinc un discurs preparat pel meu marit perquè ell va superar tots i cada un dels discursos», va dir. «Era intel·ligent, eloqüent i talentós en moltes coses, inclòs parlar en públic. No obstant, sé que agrairia a tots els que el van ajudar a arribar aquí, incloses les persones que van dubtar d’ell i les que van treballar en contra seu i li van dir que ell no podia aconseguir les seves metes», va dir.

Referència a Jordan

També va parlar sobre la seva determinació i voluntat de jugar malgrat les lesions, com quan va anotar dos tirs lliures i va sortir del camp de joc sense ajuda després de trencar-se el tendó d’Aquil·les.

Va remarcar que aquest sentiment venia de tenir l’oportunitat de veure Jordan créixer i seguir el seu exemple d’intentar sempre muntar un espectacle per a l’única persona que només podria veure’l jugar aquella nit, en aquest partit.

«La gent no ho sap, però una de les raons per les quals el meu marit va jugar malgrat les lesions i el dolor va ser perquè va dir que recordava ser un nen petit, assegut veient jugar el seu jugador favorit», va remarcar mentre observava Jordan.

«Recordo que li vaig preguntar per què no podia quedar-se fora d’un partit perquè estava lesionat. Ell va dir: ‘¿Què passa amb els aficionats que han estalviat per veure’m jugar només una vegada?’. Mai es va oblidar dels seus aficionats».

Fan de les seves filles

Va dir que les seves aficionades favorites eren les seves filles, que adorava constantment i va fer tot el possible per assistir a cada un dels seus esdeveniments.

Notícies relacionades

«Gràcies per ser el millor marit i pare que podries ser. Gràcies per créixer i aprendre dels teus propis errors», va expressar Vanessa Bryant. «Gràcies per mirar sempre de ser millors. Gràcies per mai rendir-te amb nosaltres. Gràcies per tot el teu ardu treball. Gràcies per la nostra família. Gràcies per les nostres filles: Natalia, Gianna, Bianka i Capri».

Al costat de Bryant, Duncan i Garnett també van ser introduïts al Saló de la Fama l’exentrenador dels Houston Rockets Rudy Tomjanovich i l’universitari Eddie Sutton.

Temes:

Kobe Bryant