BARALLA PER LA LLIGA

Sergio Ramos, de nou de baixa abans del Madrid-Sevilla

  • El central blanc va tornar després de gairebé tres mesos per jugar davant el Chelsea

  • S’ha tornat a lesionar i no ha entrenat a les portes de rebre el Sevilla

  • El defensor es va a poder el partit d’aquest diumenge i el tram decisiu per la Lliga

Sergio Ramos, de nou de baixa abans del Madrid-Sevilla
1
Es llegeix en minuts
Alejandro García
Alejandro García

Periodista

ver +

Després de l’eliminació a Champions, l’últim entrenament del Reial Madrid abans de jugar-se les seves opcions de lliga aquest diumenge davant el Sevilla (21 h) ha deixat la inesperada absència de Sergio Ramos, que pateix una nova lesió i no podrà jugar amb el quart classificat de la Lliga el cap de setmana en el qual s’enfronten el Barça i l’Atlètic.

El capità madridista va tornar per jugar davant el Chelsea la tornada de semifinals de la Lliga de Campions després d’una llarga absència de gairebé tres mesos i va demostrar un nivell físic encara lluny del seu màxim rendiment, però la seva absència en l’entrenament va més enllà. Ramos pateix «una tendinosi del múscul semimembranós de la cama esquerra», diu el Madrid al seu comunicat. 

Sense renovar

Notícies relacionades

A falta de tres jornades, més enllà d’aquest cap de setmana, per acabar la Lliga, la participació de Ramos en el que queda de curs està en dubte, ara que el contracte del defensor està a punt d’expirar (el 30 de juny) i no hi ha aires de renovació a les oficines de Valdebebas. 

Amb Varane de baixa, a més de Carvajal i Lucas Vázquez, a Zidane només li queda sana la parella de centrals Nacho-Militão, que ha rendit a bon nivell en els moments decisius de la temporada en què ha hagut de participar.