SEMIFINALS DE LA CHAMPIONS

Hazard torna a Londres a la recerca de redempció amb el Madrid

  • El belga acumula dues temporades al Madrid frustrat per les lesions en les quals no ha tingut continuïtat

  • Vestit de blanc, ha estat lluny del nivell que va oferir a l’estadi on torna aquest dimecres com a adversari

  • Després de dos partits jugant després de la seva lesió, Hazard té aquest dimecres una oportunitat per tornar a ser decisiu

  • «És un molt bon moment per a Hazard», ha dit Zidane a la prèvia

Hazard torna a Londres a la recerca de redempció amb el Madrid
2
Es llegeix en minuts
Alejandro García
Alejandro García

Periodista

ver +

Ningú, ni tan sols aquell entusiasmat Eden Hazard presentat el juny del 2019 a un Bernabéu amb afició, podia preveure que gairebé dos anys després encara no hauria disfrutat d’un gran moment com a madridista. És més, encara no ha pogut, amb lesions pel mig, oferir uns partits seguits de bon rendiment, al nivell que va mostrar sent local en aquest camp on aquest dimecres busca redimir-se. 

El belga venia, després de set anys a Anglaterra, d’exhibir-se a l’altura dels més desequilibrants del món. Això creia fitxar el Madrid: un jugador consolidat, en plena maduresa, als 28 anys, i que venia a marcar diferències en un equip orfe de poder ofensiu des de la sortida un any abans de Cristiano Ronaldo.

Dos anys després, Benzema continua sent un vers lliure i solitari en un Madrid que no ha trobat una alternativa. «Sabem quin jugador pot ser. Una pena que no ho hagi pogut demostrar per les lesions. Està millor físicament i és un jugador per a aquests partits», va dir Kroos. 

Llastat per les lesions

La trajectòria al Madrid del belga l’han marcat les lesions. Des que una entrada de Meneur, el novembre del 2019, li va causar problemes a una placa que tenia al turmell d’una lesió anterior, mai s’ha tornat a veure el Hazard del Chelsea. 

A partir d’allà, va encadenar períodes de baixa, va passar pel quiròfan i, després de la pandèmia, va forçar per arribar davant el Manchester City als quarts de final de la Champions i el resultat no va ser satisfactori.   

Aquesta temporada s’ha perdut, per lesió, 29 partits entre la Lliga i la Champions i, en total, des que va arribar al Madrid fa gairebé dos anys, el belga no supera els 2.300 minuts disputats (menys que 10 dels seus companys només aquest curs). A l’espera del que pugui jugar les quatre jornades de lliga que encara queden, no ha jugat més de 27 partits de blanc a la Lliga i ha estat de baixa, en totes les competicions, 53 partits, gairebé tota una temporada.

Notícies relacionades

Fins i tot les crítiques, respecte que el seu estil de vida no era l’ideal per a un esportista d’elit, s’han dissipat amb el pas del temps impulsades per la frustració que transmet Hazard cada vegada que es torna a lesionar. 

I tot i això, el futbol sempre dona una altra oportunitat i, després d’haver tornat a jugar a l’anada i haver superat els 70 minuts disputats el cap de setmana, ara té, a la que va ser casa seva, l’última gran ocasió de reivindicar aquest lloc entre les grans estrelles del futbol que una vegada va tenir. «És un molt bon moment per a Hazard», va dir Zidane a la prèvia.