LA JORNADA DE LA LLIGA

El Betis amenaça les aspiracions de lliga del Madrid abans de la Champions

  • Les opcions de títol dels blancs passen per continuar guanyant a la Lliga

  • Dimarts, el Madrid rep el Chelsea a l’anada de les semifinals europees

  • Zidane recupera Modric i Hazard torna a una convocatòria sis setmanes després

  • El Betis, sisè a la Lliga, té les baixes de Fekir i Tello

El Betis amenaça les aspiracions de lliga del Madrid abans de la Champions
1
Es llegeix en minuts
Alejandro García
Alejandro García

Periodista

ver +

Quan falten només tres dies per començar les semifinals de la Champions contra el Chelsea, amb l’anada a Valdebebas, el Reial Madrid s’ha d’enfrontar aquest dissabte contra el Betis; un nou repte en la carrera per la caça del líder de la Lliga, amb tres punts de desavantatge respecte a l’Atlètic.

Zidane es veu obligat a establir prioritats i, tot i que les baixes li ha anat marcant el calendari, arriba el moment de prendre decisions sabent que conserva opcions de títol a la Lliga i que està a dos partits d’una final de la Lliga de Campions, tot i que abans té una eliminatòria amb exigència física contra el Chelsea.

El tècnic francès, que ha hagut d’utilitzar nois del planter com a titulars als últims dos partits, va recuperant efectius. Tot i així, segueix amb Mendy i Sergio Ramos de baixa, que ja ha superat la Covid, però continua recuperant-se del problema muscular que el manté de baixa. 

Tornada de Modric i Hazard

Per rebre el Betis, que ha de lidiar amb la baixa de Tello i, sobretot, la de Fekir per sanció, Zidane recupera un Modric que, amb tota probabilitat, anirà directe a l’onze inicial davant les baixes de Kroos, que continua amb molèsties i té la vista posada en el Chelsea, i de Fede Valverde, confinat amb Covid. 

Notícies relacionades

El que també torna a una llista de convocats és Eden Hazard, sis setmanes després de la seva última lesió muscular, i ja amb més d’una setmana d’entrenaments amb el grup.  

L’únic titular de Zidane a la premsa va estar relacionat amb els rumors que el Madrid podia ser expulsat de la Champions actual. «És absurd», va dir carregat de raons el tècnic blanc.

Alineacions probables: