LA JORNADA DE LLIGA

Zidane no aclareix el seu futur entre la baralla per la Lliga

  • L’Atlètic i el Reial Madrid es disputen aquest diumenge el lideratge

  • Els de Simeone reben l’Eibar sense marge d’error

  • Els blancs visiten Getafe amb una plaga de lesions

Zidane no aclareix el seu futur entre la baralla per la Lliga
1
Es llegeix en minuts
Alejandro García
Alejandro García

Periodista

ver +

Cada vegada està més a prop el final de la temporada i, a banda que la lluita pels títols entra en la seva fase decisiva, és el moment de mirar una mica més enllà i l’afició del Reial Madrid, que està vivint una primavera sorprenentment satisfactòria després del dur hivern, continua sense saber si el seu màxim responsable esportiu seguirà més enllà del pròxim estiu. 

Tot i que assetjat per preguntes sobre la seva continuïtat, o no, a la banqueta blanca, l’entrenador francès es remet de manera permanent al seu dia a dia: «Pots tenir un contracte de molts i sortir demà, això no significa res. No miro al futur, tampoc ho feia quan es deia que Zidane se n’havia d’anar», va dir el francès una mica reivindicatiu. «No soc el millor entrenador, però tampoc soc un desastre», va afegir després. 

Plaga de lesions

Una compareixença pública més, Zidane va deixar a l’aire el seu futur a la prèvia de la visita del seu equip aquest diumenge a Getafe (21.00 h), on arriba amb una plaga de lesions. A les set baixes conegudes dels blancs: Nacho i Casemiro, sancionats; més els lesionats Ramos, Varane, Lucas Vázquez, Carvajal i Hazard, es va unir a última hora el francès Mendy fora d’una llista de convocats amb només 13 jugadors de camp, per culpa d’una sobrecàrrega muscular. 

Notícies relacionades

Jugarà Marcelo per substituir una de les víctimes de la fatiga que inunda el Madrid després d’una setmana d’èxits i emocions. «És veritat que han sigut deu dies molt intensos», va reconèixer Zidane després d’eliminar el Liverpool i guanyar el clàssic.  

El líder contra l’últim

La final de la Copa s’ha emportat a la jornada dominical els partits de lliga dels eliminats copers, el primer l’Atlètic, líder d’una Lliga que s’ha comprimit fins a evaporar tot l’avantatge que van tenir els de Simeone. Aquest diumenge rep l’Eibar (16.15 h), el cuer, sense Joao Félix, ni Luis Suárez, ni l’opció de perdre més punts. Simeone recupera per la causa Trippier i Lemar, a més de Dembélé després del seu desmai.