Futbol

Abelardo deixa de ser l’entrenador de l’Alabès

Abelardo deixa de ser l’entrenador de l’Alabès
1
Es llegeix en minuts

Abelardo Fernández ha deixat de ser l’entrenador de l’Esportiu Alabès. Així ho ha anunciat aquest dilluns el club vitorià en un comunicat, amb el qual posa fi a la vinculació que els unia des del mes de gener, quan el tècnic de Gijón es va fer càrrec de l’equip.

El nom de Javier Calleja és el que han apuntat ja alguns mitjans com la cadena SER i el Correo per agafar-li el relleu a la banqueta. El preparador madrileny està actualment sense equip després de la seva etapa al Vila-real.

Els números han dictat sentència d’Abelardo en aquesta segona etapa al club basc. Des de la seva arribada, l’Alabès només ha aconseguit cinc punts dels trenta-tres possibles en 11 jornades. L’equip vitorià és cuer, empatat a 23 punts amb l’Eibar, i només ha sumat 5 victòries en 29 jornades.

El detonant

Notícies relacionades

La derrota contra el Celta aquest diumenge (1-3), en un partit que s’intuïa com un ultimàtum, ha acabat amb la paciència de la directiva. El mateix entrenador va deixar entreveure després del partit a Mendizorroza el final de la seva etapa. «Soc el primer que reconec quina és la situació i els números», va explicar a la roda de premsa, en què va assegurar que havia de ser honest amb l’Alabès.

«Em sento responsable des que he arribat, no he fet aquesta plantilla, però crec que la salvació és molt possible, tot i que els meus números estan aquí i és una realitat», va incidir el Pitu, que també ha mantingut un enfrontament obert amb el davanter Lucas Pérez, apartat de les dues últimes convocatòries de l’equip, acusant-lo de falta de respecte envers ell i els seus companys.