COLUMNISTA D’‘EL PERIÓDICO’

Enrique Ballester aconsegueix el Premi Panenka amb ‘Otro libro de fútbol’

L’obra recull una selecció d’articles publicats per l’autor en aquest diari i altres mitjans de Prensa Ibérica, com ‘Levante’ i ‘Mediterráneo’

Enrique Ballester aconsegueix el Premi Panenka amb ‘Otro libro de fútbol’
1
Es llegeix en minuts

L’obra ‘Otro libro de fútbol’ d’Enrique Ballester ha sigut guardonada amb el premi Panenka a millor llibre del 2020, en el marc de la gala que celebra cada any la revista especialitzada, i que en aquesta ocasió s’ha realitzat de manera telemàtica per la pandèmia del coronavirus.

El llibre recull una selecció de les columnes esportives de Ballester, publicades en els últims anys a EL PERIÓDICO, ‘Levante-EMV’, i ‘Mediterráneo’, diaris, tots ells pertanyents a Prensa Ibérica.

Tercera obra del periodista

Notícies relacionades

’Otro libro de fútbol’ és la tercera obra del periodista castellonenc, després d’’Infrafútbol’ (2014) i ‘Barraca y tangana’ (2018), també nominades en el seu moment per la revista Panenka, i publicades totes elles per l’editorial Libros del KO.

Als seus textos, a cavall de l’humor i la nostàlgia i el futbol i la vida, Enrique Ballester (Castelló, 1983) combina amb el seu característic estil l’actualitat amb l’atemporal i el particular amb l’universal. Un dels articles recollits en ‘Otro libro de fútbol’, llibre de l’any 2020 per Panenka, ha sigut nominat recentment a millor columna esportiva als guardons anuals de la International Sports Press Association (AIPS).