Els vuitens de la Lliga de Campions

El Sevilla rep el Dortmund amb Haaland com a amenaça

  • L’equip andalús, que suma nou victòries consecutives, intentarà frenar l’astre noruec, autor de 23 gols en 23 partits oficials en aquest curs

  • Els germànics, sisens a la Bundesliga, arriben en hores baixes al pols del Pizjuán amb només dues victòries en els seus últims set enfrontaments

El Sevilla rep el Dortmund amb Haaland com a amenaça
2
Es llegeix en minuts

Un Sevilla en plena dinàmica positiva rep aquest dimecres el Borussia Dortmund disposat a mantenir la seva bona ratxa a la Champions amb un ull posat a l’estrella noruega del conjunt alemany: Erling Haaland.

L’equip andalús arriba a aquesta anada de vuitens de la Champions després d’encadenar nou victòries consecutives, inclòs un triomf sobre el Barcelona en l’anada de les semifinals de la Copa del Rei.

«Tenim un equip espectacular. Tots anem a l’una, sabem el que volem», assegurava dissabte el davanter sevillista Munir El-Haddadi, després de la victòria davant l’Osca a la Lliga.

Les lesions, la creu

Quart en el campionat espanyol, el conjunt que dirigeix Julen Lopetegui travessa un gran moment de forma i és viu en tres competicions. La nota negativa són les lesions d’homes importants com el seu capità Jesús Navas, que continua lidiant amb les seves molèsties al maluc, tot i que ja s’ha entrenat parcialment amb l’equip, i els argentins Lucas Ocampos i Marcos Acuña.

En canvi, el Sevilla podrà comptar per al seu duel amb l’equip alemany amb el seu flamant fitxatge del gener Alejandro ‘Papu’ Gómez. L’exjugador de l’Atalanta s’ha adaptat bé al seu nou equip, amb el qual porta quatre partits i ha marcat un gol.

Koundé serà clau per frenar Haaland, autor de 23 gols i 6 assistències en 23 enfrontaments oficials aquesta temporada. «Individualment em centraré una mica més en ell, però tampoc massa perquè el futbol és un esport d’equip», va admetre el central francès del Sevilla, l’home més en forma de la defensa andalusa.

Lluny del Bayern

Davant un Sevilla en ratxa, el Borussia no arriba en el seu millor moment a aquest enfrontament de Lliga de Campions. Sisè en el seu campionat, a nou punts del líder, el Bayern de Munic, el Borussia Dortmund acumula tres derrotes i dos empats en els seus últims set enfrontaments oficials.

Notícies relacionades

«Si continuem jugant com en els últims partits no tindrem cap possibilitat davant el Sevilla», va advertir Haaland en declaracions a la cadena Sky després de l’empat del cap de setmana davant el Hoffenheim (2-2). No obstant, el tècnic del conjunt alemany, Edin Terzic, està convençut que el Dortmund podrà tornar a mostrar la seva millor versió.

«No estem esperant una cosa que no hàgim vist abans. Si oferim el nostre millor rendiment durant 180 minuts tenim bones possibilitats», va considerar el preparador, que la temporada vinent serà substituït per Marco Rose.