Va acabar expulsada

Vídeo | Una dona li fa una butifarra a Rafa Nadal a l’Open d’Austràlia

«No la coneixia i espero no conèixer-la», va dir el tennista sobre l’espectadora, que presentava signes d’estar beguda

1
Es llegeix en minuts

Moment surrealista el viscut aquest dijous a l’Open d’Austràlia de tennis, on Rafa Nadal va avançar a la tercera ronda després de superar el nord-americà Michael Mmoh en un partit en què va rebre una butifarra per part d’una aficionada que va acabar sent expulsada del recinte.

Una dona del públic li va treure el dit del mig al segon jugador del món, com a gest de menyspreu després que el mateix Nadal mirés al sector de la grada on ella es trobava, abans de realitzar el moviment de sacada, mentre el jutge de cadira intentava instaurar silenci en aquesta part de la grada abans del començament del punt.

«No coneixia aquesta dona i espero no conèixer-la», va dir Nadal a la pista al finalitzar el partit referint-se a la insòlita escena que es va viure. «Sempre intento ser millor, ha sigut una nit molt positiva. És molt bo que sigui capaç de superar els partits en tres sets», va comentar després de la seva victòria que es va acostar a les dues hores de durada.

«Soc un professional i estic aquí per acceptar tot el que passa i més si és algú que no estava del tot lúcid. Ha fet el que el seu estat li permetia i al final l’han fet fora perquè s’ho ha guanyat a pols», va comentar sobre l’aficionada que presentava clars símptomes d’estar sota els efectes de l’alcohol.

Notícies relacionades

L’incident va succeir al desè joc del segon set, quan el marcador lluia un 5-4 a favor de Nadal. L’aficionada en qüestió va ser expulsada de Melbourne Park després de la conclusió del punt, no sense abans dedicar algunes butifarres més a l’espanyol.

Nadal no es va descentrar després de l’incident, i va resoldre aquell joc, i el segon set, per mediació de tres sacades directes que van servir per posar més terra pel mig al marcador.