ESTRELLA AMB PROBLEMES

La policia italiana investiga si Cristiano Ronaldo es va saltar la normativa anti-Covid

L’astre portuguès va ser captat mentre anava amb moto de neu al costat de la seva nòvia a la vall d’Aosta, malgrat la prohibició de viatjar entre regions confinades per la pandèmia

La policia italiana investiga si Cristiano Ronaldo es va saltar la normativa anti-Covid
1
Es llegeix en minuts

La policia italiana està investigant una possible violació de les regulacions anti-Covid 19 per part del davanter de la Juventus, Cristiano Ronaldo, després que suposadament va viatjar entre les regions del Piemont (capital Torí) i Vall d’Aosta (als Alps). Agents policials de la Vall d’Aosta van confirmar a Reuters que s’està al corrent d’un desplaçament a la ciutat alpina de Courmayeur de Ronaldo i la seva nòvia, Georgina Rodríguez, dimarts i dimecres d’aquesta setmana.

Notícies relacionades

Les autoritats van ser alertades sobre la presència a la zona mitjançant vídeos a les xarxes socials que mostraven la parella asseguda en una moto de neu i celebrant el 27è aniversari de Georgina Rodríguez.

Els desplaçaments entre les regions de la denominada «zona taronja» a Itàlia, incloent-hi el Piemont i la Vall d’Aosta, estan prohibits per l’actual decret governamental de lluita contra la pandèmia. Si es demostra que Ronaldo va fer el viatge, el resultat més probable és una multa. Hi ha algunes excepcions a la regla, que inclouen viatjar a una segona residència o per motius laborals.