L’equip de l’IFFHS

El Madrid goleja el Barça en l’onze de la dècada

  • L’equip ideal de la federació internacional d’estadística compta amb Ramos, Marcelo, Modric i Kroos, a més de l’exmadridista Cristiano Ronaldo

  • El Barça només hi aporta Messi i Iniesta, actualment al Japó, i el Bayern hi suma Neuer, Lewandowski i el retirat Lahm

El Madrid goleja el Barça en l’onze de la dècada
1
Es llegeix en minuts

Els madridistes Sergio Ramos, Marcelo, Luka Modric i Toni Kroos figuren en l’onze de la dècada 2011-2020 de la Federació Internacional d’Estadística del Futbol (IFFHS). El color blanc s’imposa sobre el blaugrana. El Barça només compta amb Messi i Andrés Iniesta, actualment al Japó.

Tampoc no falta entre els elegits Cristiano Ronaldo, l’actual davanter de la Juventus que va brillar amb el conjunt espanyol. Junt amb aquests set jugadors, l’equip el completen els futbolistes del Bayern de Munic Manuel Neuer, Philipp Lahm i Robert Lewandowski, així com el defensa del Liverpool Virgil van Dijk. 

Quatre Champions

El Reial Madrid va aconseguir la passada dècada, entre altres trofeus nacionals i internacionals, guanyar la Lliga de Campions en quatre ocasions: Lisboa-2014, Milan-2016, Cardiff-2017 i Kíev-2018. 

Notícies relacionades

L’onze de l’IFFHS de la Conmebol, mentrestant, l’integren Julio Cesar, Dani Alves, Thiago Silva, Javier Mascherano, Marcelo, Casemiro, Ángel di María, Paolo Guerrero, Messi, Neymar i ‘Kun’ Agüero. 

El millor onze femení

L’onze mundial femení de la dècada el formen Hope Solo (USA), Lucy Bronze (GBR), Wendie Renard (FRA), Saki Kumagai (JPN), Nilla Fischer (SWE), Lena Goessling (DEU), Carli Lloyd (USA), Dzsenifer Marozsan (DEU), Marta (BRA), Ada Hegerberg (NOR) i Alex Morgan (USA).