LA SITUACIÓ BLAUGRANA

Tusquets demana a Laporta que deixi d’amenaçar la gestora

DEPORTES CARLES TUSQUETS PRESIDENTE Comissio Gestora FC BARCELONA FOTOGRAFIA DE GERMAN PARGA

DEPORTES CARLES TUSQUETS PRESIDENTE Comissio Gestora FC BARCELONA FOTOGRAFIA DE GERMAN PARGA / A GERMAN PARGA FC BARCELONA

1
Es llegeix en minuts
Roger Pascual
Roger Pascual

Periodista

Especialista en futbol, bàsquet, handbol

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Carles Tusquets havia mantingut un perfil més baix després de dir que ell hagués venut Messi. Però ara ha tornat a aixecar la veu per demanar a Joan Laporta que deixi d’amenaçar la junta.

Així l’hi ha fet saber en una carta que ha revelat Catalunya Ràdio. «Demano que s’abstingui de requerir o amenaçar aquesta Comissió Gestora en la recerca de decisions que vostè consideri que poden convenir-li sota l’aparença de ser necessaris per al club», li assesta l’expresident, el més bel·ligerant amb el paper de la junta provisional.

Notícies relacionades

Tusquets utilitza fins i tot en cinc ocasions el terme «amenaça» per referir-se a l’actitud de Laporta, al qual critica el seu posicionament en el tema Eric Garcia.

«Si la comissió gestora no ha procedit a la subscripció d’aquest contracte, en cap cas haurà sigut a causa de les seves injustes i desconsiderades amenaces, sinó més aviat a causa d’una mostra de responsabilitat i elegància de permetre que sigui el president electe del club qui adopti en el seu moment la decisió que consideri més adequada al respecte».

Temes:

Joan Laporta