BAIXA IMPORTANT

Una sanció per apostes aparta Trippier de l’Atlètic fins al març

El càstig imposat per la Federació anglesa és de deu setmanes allunyat de tota activitat futbolística i es comença a executar des d’aquest dimecres

Una sanció per apostes aparta Trippier de l’Atlètic fins al març
1
Es llegeix en minuts
Alejandro García
Alejandro García

Periodista

ver +

El defensor anglès de l’Atlètic de Madrid Kieran Trippier ha sigut suspès deu setmanes sense poder participar en activitats relacionades amb el futbol, inclosos entrenaments amb el seu equip a més dels partits, per trencar la normativa d’apostes esportives establertes per la federació anglesa de futbol (FA). 

Efectiva a partir d’aquest dimecres 23 de desembre, després d’una petició a la FIFA per part de la FA, la sanció deixa Simeone sense un dels seus titulars més habituals. L’anglès es perdrà la pròxima eliminatòria de la Copa (i les que superi l’equip fins a una hipotètica final), onze jornades de La Lliga i el partit d’anada de l’eliminatòria de vuitens de final de la Lliga de Campions contra el Chelsea. 

Apartat de tot el futbol

A més dels partits de competició oficial, la sanció inclou «tota l’activitat futbolística i relacionada amb el futbol», diu la FA en el seu comunicat oficial, i una multa de 77.000 euros. 

Notícies relacionades

La infracció sancionada va ser comesa el juliol del 2019 i podria estar relacionada amb el traspàs del mateix futbolista des del Tottenham a l’Atlètic. «infraccions de la normativa sobre les apostes de la FA», és el que especifica la federació anglesa, que va nomenar una comissió reguladora independent per investigar el cas.

El futbolista va negar la seva participació en qualsevol activitat relacionada amb apostes en la seva declaració, així com haver-se lucrat amb això.