LESIÓ MUSCULAR

Iniesta, operat a Barcelona, estarà quatre mesos de baixa

El jugador del Vissel Kobe va ser intervingut pel doctor Ramon Cugat d’una ruptura al recte femoral de la cama dreta

Iniesta, operat a Barcelona, estarà quatre mesos de baixa
1
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

Va tirar el primer penal de la decisiva tanda dels quarts de final de la Champions asiàtica i es va fer mal. Andrés Iniesta va tirar aquest penal amb la cama dreta i el va marcar. Però va patir una greu lesió muscular. El Vissel Kobe, equip japonès on juga l’excapità blaugrana, va passar a les semifinals després de derrotar el Suwon coreà en aquesta tanda. Però va perdre Iniesta per als quatre pròxims mesos després de ser diagnosticat d’una ruptura del tendó del múscul recte femoral. El centrecampista, que va aparèixer en el minut 113 de la pròrroga, va assumir el risc que corria perquè ja havia notat molèsties musculars en l’enfrontament de vuitens contra el Xangai. Al llançar aquest penal, es va agreujar el problema. Tant, que es va desplaçar directament des de Qatar, on s’estava disputant en mode bombolla la fase final de la Champions asiàtica, fins a Barcelona per ser intervingut. El Vissel Kobe queia, mentrestant, eliminat contra l’Ulsan Hyundai (2-1) en les semifinals a l’encaixar un gol de penal en l’últim minut de la pròrroga.

Notícies relacionades

Ramon Cugat va ser el metge que va operar aquest dimarts passat l’excapità blaugrana. En la intervenció també hi havia el cap dels serveis mèdics del Vissel Kobe, que va comunicar la notícia de la llarga absència del seu jugador. Iniesta tornarà al Japó per iniciar la recuperació, tot i que encara no s’ha precisat quan.

Iniesta, que rebrà en les pròximes hores l’alta hospitalària, haurà d’estar quatre mesos de baixa. Es perd l’última jornada de l’actual campionat contra el Tòquio i l’inici de la nova temporada, previst per al mes de febrer. Contratemps més greu

Amb 36 anys, és la lesió més greu de caràcter muscular que ha patit l’excapità del Barça en l’última dècada. Des del 2009, just després dels problemes musculars que va patir després del gol a Stamford Bridge, cosa que no li va impedir jugar, encara que fos lesionat, la final de Roma (2009), la tercera Champions conquerida pel Barça després de Wembley (1992) i París (2006).