Guardons

Rafa Nadal, premi CEU Ángel Herrera en ètica i valors «per la seva humilitat, esforç i compromís social»

FILE PHOTO  Tennis - French Open - Roland Garros  Paris  France - September 28  2020 Spain s Rafael Nadal wears a protective face mask before his first round match against Belarus  Egor Gerasimov REUTERS Gonzalo Fuentes File Photo

FILE PHOTO Tennis - French Open - Roland Garros Paris France - September 28 2020 Spain s Rafael Nadal wears a protective face mask before his first round match against Belarus Egor Gerasimov REUTERS Gonzalo Fuentes File Photo / Gonzalo Fuentes

1
Es llegeix en minuts

La Fundación Universitaria San Pablo CEU ha atorgat al tennista Rafa Nadal el premi CEU Ángel Herrera en la seva categoria ètica i valors «per la seva humilitat, esforç, disciplina i compromís social». Rafa Nadal recollirà el guardó el 22 de gener, en una cerimònia virtual. El premi reconeix «no només la inqüestionable trajectòria d’un dels millors esportistes de la història, sinó, sobretot, la d’un jove que és un referent personal a la pista i fora per a milions de persones».

Notícies relacionades

El tennista compta amb reconeixements nacionals i internacionals a més de nombrosos assoliments professionals que el van portar a ser número u del tennis. L’any 2010 es van posar en marxa els primers projectes de la Fundación Rafa Nadal, que treballa a Espanya i a l’Índia amb l’objectiu de reforçar, a través de l’esport, la integració social i el desenvolupament personal de nens i joves. El 2016 va crear la Rafa Nadal Academy by Movistar, en què combina el tennis al més alt nivell amb l’educació dels seus estudiants.

La Fundación Universitaria San Pablo CEU reconeix amb els seus premis CEU Ángel Herrera la tasca de persones, institucions i empreses que han destacat per la seva contribució a la millora de la societat i a la promoció del bé comú. En aquest cas, qualifiquen Nadal com a «exemple per a col·legials i universitaris a través dels trets més destacats de la seva personalitat». 

Temes:

Rafa Nadal