homenatge a l'astre

El Boca Juniors deixa il·luminada la llotja privada de Maradona

La Bombonera manté encès un llum al lloc on acudia el genial futbolista quan anava a veure el seu club estimat

entksmkxyae6e4z

entksmkxyae6e4z

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Bombonera, el mític estadi del Boca Juniors en què va brillar en la dècada de 1980 i entre el 1995 i el 1997 Diego Armando Maradona, va acomiadar l’astre mundial dimecres a la nit il·luminant la llotja del deu. La resta del camp es va quedar a les fosques, en senyal de dol per la mort del genial futbolista.

Un aplaudiment a tot Argentina, que va incloure cops de clàxon i crits d’agraïment, va marcar un emotiu comiat del poble a Maradona, que va morir aquest dimecres als 60 anys.

Els aplaudiments i crits tant a Buenos Aires com a cada ciutat del país van ser acompanyats amb càntics i l’encesa de tots els llums de tots els estadis a les 22.00 hora local, en honor al 10 que va acompanyar Maradona durant tota la seva carrera.

A l’estadi de La Bombonera del Boca Juniors es va il·luminar una de les llotges que pertanyia a Diego Maradona, la que utilitzava habitualment quan anava a veure el seu club estimat.

A l’estadi d’Argentinos Juniors, que porta el nom de Diego Armando Maradona, durant tota la jornada hi va haver moltes ofrenes en altars improvisats i molta gent als voltants del predi ubicat al barri de Buenos Aires de La Paternal.

Notícies relacionades

Minuts abans, els directius del club on va sorgir Maradona van decidir obrir les instal·lacions del seu estadi i deixar entrar els simpatitzants per cantar durant deu minuts en honor de l’exastre futbolístic mort.

L’Associació del Futbol Argentí (AFA) va determinar set dies de dol per la mort de Maradona, que des d’aquest dijous serà vetllat al Saló dels Patriotes Llatinoamericans de la Casa Rosada, que el Govern argentí va posar a disposició de la família del difunt.