ESPORT AL MÒBIL

Les 5 millors 'apps' per fer exercici sense necessitat d'anar al gimnàs

Amb el tancament de gimnasos cada vegada més esportistes opten per utilitzar 'software' als seus telèfons per guiar els seus entrenaments

undefined55765491 barcelona 05 11 2020    deportes   actividad deportiva al ai201106131018

undefined55765491 barcelona 05 11 2020 deportes actividad deportiva al ai201106131018 / JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts
Begoña González

La tendència a entrenar a l’aire lliure o a casa ha fet que molta gent busqui alternatives d’entrenament a les que ofereixen els espais tradicionals d’entrenament com gimnasos i sales de ioga. Aquestes són algunes aplicacions útils per començar a fer exercici amb el telèfon. 

CYBEROBICS

Cyberobics ofereix classes en directe i sessions d’entrenament adaptades per a cada objectiu i nivell físic. Des d’entrenaments d’interval d’alta intensitat, entrenaments d’abdominals, cames i glutis fins a sessions de ioga relaxades. Un dels principals atractius de l’‘app’ de pagament és la facilitat de trobar entrenaments adaptats per intensitat o durada i el seu format de vídeos en què un entrenador doni guia durant tota la pràctica. 

DAILY YOGA

Daily Yoga ofereix diferents sessions de ioga per nivells, temps o objectiu marcat. Les sessions són en vídeo d’alta qualitat i hi ha més de 65 classes classificades per tipus de programa (per perdre greix, per relaxar-te, per posar-te en forma, etc.) i 500 postures completes per practicar. És una de les més utilitzades a tot el món, està en castellà per a IOS i Android, i és gratuïta.

WOD GENERATOR

Wod Generator ofereix als ‘crossfiters’ l’oportunitat de crear entrenaments a mida per al tipus d’activitat que volen fer i amb el material de què disposen. La interfície de l’aplicació gratuïta és molt fàcil d’utilitzar i té moltes explicacions sobre com fer els ‘wod’ correctament perquè puguin seguir-los esportistes de tots els nivells.

FREELETICS

Freeletics planteja entrenaments sense necessitat de material de gimnàs. El sistema d’entrenament combina mètodes d’entrenament d’alta intensitat (HIT) i entrenament d’alta intensitat en intervals (HIIT) en sessions d’entre 5 i 30 minuts. L’aplicació ofereix més de 1000 variacions d’entrenament per escollir i promet modelar el cos en plans d’entre 12 i 15 setmanes.

WOWEGO

Wowego és una plataforma de continguts de fitnes ‘online’ d’estil realista i immersiu que ofereix entrenaments a través de classes amb entrenadors personals de durada, intensitat i nivell variable, a més de reptes, gràfiques, nutrició i música. Amb la subscripció s’ha de triar l’objectiu i l’‘app’ oferirà els entrenaments més adequats i adaptats a les característiques que s’especifiquin i n’anirà guardant un registre.