LA JORNADA A SEGONA

La Covid-19 retarda el viatge de l'Espanyol a Tenerife

Les proves PCR van donar un resultat negatiu de tots els membres de la plantilla després de tres possibles positius

espanyol

espanyol

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La ronda de tests ràpids practicada dissabte al matí als membres del primer equip del RCD Espanyol mostrava tres possibles positius per Covid-19. Davant aquest resultat provisional, de forma alineada amb La Lliga i seguint tots els protocols sanitaris, els membres del primer equip van ser aïllats i a la tarda es va realitzar un PCR a tota la plantilla que ha mostrat un resultat negatiu en tots els tests practicats.

Notícies relacionades

 D’aquesta manera, i després de confirmar el resultat negatiu dels tests, el primer equip viatjarà aquest diumenge al matí a Tenerife per a la disputa del partit que l’ha d’enfrontar al CD Tenerife a les 18.15, hora peninsular. La idea inicial era viatjar dissabte.

Seguretat i prevenció

Segons recull el club a la seva web, «des del començament d’aquesta crisi sanitària i de forma alineada amb els protocols i normatives de La Lliga i les autoritats sanitàries, el RCD Espanyol ha aplicat els més alts estàndards de seguretat i prevenció tant per al seu staff esportiu com per a la resta d’integrants de la plantilla professional de l’entitat, i així continuarem fent-ho conscients de la nostra responsabilitat en la lluita contra la pandèmia» explica l’entitat.

Temes:

Espanyol