LA JORNADA DE SEGONA DIVISIÓ

El Girona neteja la seva imatge a Castelló

Un gol de Franquesa a punt del descans dona el tercer triomf de la temporada als de Francisco tres dies després d'un pèssim partit a Lugo

gir-cast

gir-cast

2
Tatiana Pérez

El Girona està entenent el missatge de Francisco. Les peticions del tècnic van reaparèixer a Castalia amb un gol d’Enric Franquesa  abans del descans, a la fi, decisiu per a la tercera victòria de la temporada (0-1). Acabat de recuperar d’una lesió, Christian Stuani s’ha quedat a la banqueta d’entrada i aquesta vegada li ha tocat al de Sant Cugat, un defensa, trobar el gol. No només ha respost a la titularitat, aprofitant la sanció de Luna, sinó que va ser Franquesa un dels homes més destacats i, fins i tot, va tenir a la segona meitat el 0-2 però no va arribar al centre de Kebé.

Calia recuperar-se de la patacada a Lugo sense temps per lamentar-se. És per això que els gironins van avisar de seguida. Bustos va enviar un centre cap a Sylla, que va rematar per sobre del travesser. El davanter argentí ho va tornar a provar amb una rematada llunyana. Però el Castelló també tenia una cosa per dir i poc a poc va menjar terreny als catalans.

Error a la sortida

Fidalgo ho va intentar amb un tret desviat. El partit estava viu, però cada vegada més sense ocasions. Fins que Franquesa va tornar l’alegria al Girona a punt del descans (minut 42). Aprofitant un error a la sortida dels locals, que va permetre l’avançament de Sylla per la banda dreta, la pilota va caure dins de l’àrea, on el lateral vallesà va afusellar a la porteria d’Óscar després que Bustos el deixés passar.

Juan Carlos va resoldre amb encert els intents del Castelló en el segon temps. El VAR va aparèixer per un possible penal per mà de Bernardo, però el col·legiat, després de revisar la jugada, va entendre que anteriorment qui ahvia tocat amb la mà a la pilota havia sigut un jugador local. Superat l’ensurt el Girona va controlar bé els últims minuts, fins a arribar a un temps afegit de cinc minuts en què el Castelló va errar l’empat en una acció de Lapeña, que no va aconseguir a rematar. El tercer triomf del Girona ja era realitat.

Castelló, 0; Girona, 1

Castelló: Óscar, Guillem Jaime (Muguruza, m. 74), Satrústegui, Lapeña, Gálvez, Gus Ledes (Carrillo, m. 82), Fidalgo, Marc Mateu (Jordi Sánchez, m. 74), César Díaz (Paolo Fernandes, m . 68), Ruben Diez (Sene, m. 68) i Zlatanovic.

Girona Juan Carlos, Calavera, Ramalho, Bernardo, Santi Bueno, Franquesa, Cristóforo (Kebe, m. 61), Gumbau (Bárcenas, m. 89), Monchu, Sylla (Pablo Moreno, m. 82) i Bustos (Stuani, m. 61).

Gols: 0-1 (m. 42), Franquesa.