LA JORNADA A SEGONA

L'Espanyol anuncia tres possibles positius per coronavirus després de la ronda de test ràpids

Tots els jugadors i membres del cos tècnic es faran un test PCR abans de viatjar a Tenerife

esp-ent

esp-ent

1
Es llegeix en minuts

El RCD Espanyol ha anunciat aquest dissabte tres possibles positius per Covid-19 després dels tests realitzats als membres del primer equip abans de viatjar a Santa Cruz de Tenerife per mesurar-se amb l’equip ‘chicharrero’ aquest diumenge (18.15 hores) a l’Heliodoro Rodríguez López amb motiu de la vuitena jornada de la Lliga SmartBank.

 «Tres membres del primer equip del RCD Espanyol han mostrat un resultat positiu provisional en la ronda de tests ràpids d’antígens practicada ahir al matí 24 d’octubre. Davant aquest resultat provisional, de manera alineada amb LaLiga i seguint tots els protocols sanitaris, els membres del primer equip han sigut aïllats i ahir a la tarda es van realitzar un test PCR a tots els jugadors i membres del cos tècnic del primer equip», va informar l’equip periquito aquest dissabte.

Negatius divendres

Notícies relacionades

A més, l’Espanyol va explicar que el resultat de les proves PCR practicades aquest divendres va mostrar un «resultat negatiu en tots els membres del primer equip».

«No obstant, seguint de manera escrupolosa els protocols sanitaris, l’equip no viatjarà aquesta tarda a Tenerife com tenia previst i esperarà el resultat definitiu de les proves PCR abans de reprogramar el seu desplaçament per a la disputa del partit que aquest diumenge ha de mesurar al Tenerife», va afegir l’entitat barcelonina.

Temes:

Espanyol