EMBOLIC PELS HORARIS

El jutge torna a prohibir que hi hagi partits de futbol els dilluns i els divendres

El CSD ho va permetre fa quatre dies, però la justícia ho desestima de nou

zentauroepp55501397 29 03 2019 f tbol   el juzgado de lo mercantil de madrid rec201020130725

zentauroepp55501397 29 03 2019 f tbol el juzgado de lo mercantil de madrid rec201020130725 / PRENSA LALIGA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El jutge Andrés Sánchez Magro, del Jutjat del Mercantil número 2 de Madrid, ha rebutjat per complet la sol·licitud realitzada per LaLiga perquè es mantinguessin les mesures cautelars que permetien celebrar partits els dilluns i els divendres. 

La resolució dictada insta la RFEF i LaLiga a coordinar-se «de bona fe» per establir una postura conjunta en la celebració dels partits de lliga (tant a Primera com a Segona) dels divendres i els dilluns, com ja va establir en la sentència que va posar fi a aquest procediment i que es va fer pública el mes de maig passat.

Tot això, quan divendres passat el Govern, per mitjà del CSD, havia resolt el cas de manera amistosa en sentit totalment contraripermetent els dilluns i els divendres i establint un horari protegit per al futbol formatiu, sense partits abans de les 13.00 h els dissabtes i diumenges.

Notícies relacionades

Per tant, no es podrà jugar ni els dilluns ni els divendres, tret que la patronal accepti pagar o oferir alguna cosa a canvi a la RFEF, que sosté el seu concepte de «coordinació», com a eina vàlida per obtenir un benefici a canvi que es puguin jugar aquells dies.

De moment, en la guerra Federació-LaLiga hi surt vencedor Luis Rubiales. Ara serà l’Audiència Provincial (la resolució del qual està per sobre de la Mercantil) la que resoldrà definitivament aquest conflicte en uns mesos.