EL MERCAT BLANC

Bale formalitza a Londres la seva cessió al Tottenham de Mourinho

El jugador gal·lès coincidirà en l'equip anglès amb Reguilón

rpaniagua54989963 soccer football   gareth bale arrives in london   tottenham 200918170445

rpaniagua54989963 soccer football gareth bale arrives in london tottenham 200918170445 / JOHN SIBLEY

1
Es llegeix en minuts

Zinedine Zidane ha aconseguit a la fi deslliurar-se de Gareth Bale. El futbolista gal·lès ha aterrat aquest divendres a Londres per formalitzar la seva incorporació al Tottenham Hotspur de José Mourinho en qualitat de cedit. Bale firmarà per una temporada i el Madrid assumirà la meitat de la seva fitxa. 

El gal·lès ha sigut gravat a l’aeroport londinenc de Luton per les càmeres de Sky, on ha arribat en un vol privat acompanyat pel seu company en el Reial Madrid Sergio Reguilón, que també firmarà pels londinencs en les pròximes hores. El Tottenham pagarà 30 milions pel lateral esquerrà, que va jugar cedit en el Sevilla el curs passat.

Tornada al passat

D’aquesta manera, Bale torna al club que el va veure marxar fa set anys per una quantitat pròxima als 100 milions d’euros. El gal·lès va despuntar com a carriler esquerre i va tenir un bon rendiment en el seu primers anys al Madrid, a més de marcar gols decisius en finals.

Notícies relacionades

Les lesions i la seva apatia van acabar reduint la seva aportació fins al punt de convertir-se en un suplent de Zidane i un jugador nul en els últims temps, més pendent del golf i de la seva selecció que de jugar en el Madrid. L’afició tampoc va perdonar la seva actitud i va ser xiulat repetides vegades al Bernabéu.

Tant Bale com Reguilón estaran exempts de realitzar quarantena al Regne Unit per ser atletes d’elit i podran incorporar-se immediatament a les ordres de Mourinho. Els spurs, sisens en la passada Premier, disputaran l’Europa League aquesta temporada, de manera que Bale no jugarà la Champions aquest curs.