22 set 2020

Anar al contingut

LA RESPOSTA

«No existeix lloc per al racisme, de vegades s'ha de saber perdre», diu Álvaro a Neymar

El defensa espanyol del Marsella li diu al davanter brasiler que s'ha de saber «assumir» les derrotes

El Periódico

«No existeix lloc per al racisme, de vegades s'ha de saber perdre», diu Álvaro a Neymar

Julien de Rosa

El Paris SG - Marsella (0-1) va acabar en batalla campal, amb cinc jugadors expulsats i Neymar denunciant, primer al camp i després en les xarxes socials,  que havia viscut escenes de racisme d'Álvaro González, el central espanyol de l'equip marsellès. La resposta de l'exdefensa de l'Espanyol i Vila-real, entre altres equips, també va arribar a través del seu compte de Twitter, on va penjar una imatge amb companys seus de color a l'avió privat, poc abans de volar cap a Marsella amb tres importantíssims punts a la butxaca.

«No existeix lloc per al racisme», va començar escrivint Álvaro en el seu perfil de Twitter. «Carrera neta i amb molts companys i amics en el dia a dia. De vegades s'ha d'aprendre a perdre i assumir-ho en el camp. Increïbles 3 punts avui. Allez l'OM», ha afirmat el defensa negant així aquestes dures acusacions que va rebre per part de Neymar.

La resposta de Neymar també va arribar a través de Twitter. «No ets home d'assumir el teu error, perdre forma part de l'esport», ha dit el brasiler, indicant que «no respecta» el defensa del Marsella, insistint en la seva denúncia de racisme.

Temes: PSG Neymar Neymar