Club amb problemes

El Màlaga comunica un ero a la plantilla

Els jugadors afectats i el club tenen 20 dies per negociar la sortida o un contracte a la baixa

segea54610445 marbella  spain   august 23  michel herrero of real valladol200824170343

segea54610445 marbella spain august 23 michel herrero of real valladol200824170343 / Quality Sport Images

1
Es llegeix en minuts

L’administrador judicial que gestiona el Màlaga des de fa sis mesos, José María Muñoz, ha comunicat aquest dilluns a diversos jugadors de la primera plantilla blanc-i-blava que entren en l’expedient de regulació d’ocupació (ero) que el club ha disposat per als futbolistes a qui no podrà pagar la temporada vinent perquè li és impossible assumir el seu salari,segons informa ‘La Opinión de Málaga’ del grup Prensa Ibérica.

Notícies relacionades

Els noms dels futbolistes que apareixen en la llista són : Munir, Juankar, Cifu, Luis Hernández, Lombán, Boulahroud, Diego González, Rolón, Renato Santos, Dani Pacheco, Juanpi i Adrián. Els implicats han passat per les oficines del club aquest dilluns per conèixer la decisió de l’administrador.

Vint dies per any treballat

Una vegada presentat i acceptat l’ero, els jugadors acomiadats tenen dret a percebre 20 dies per any treballat, prenent com a base els últims 12 mesos de contracte. El club té ara 20 dies per negociar amb els futbolistes i intentar arribar a un acord, que amb alguns serà la reducció de la seva fitxa, i amb d’altres, la sortida del club cap a altres destinacions. L’import global de l’operació pot suposar a l’entitat malaguenya poc menys de 2 milions d’euros, però una important reducció en la seva massa salarial.

Temes:

Màlaga CF